Gratis Viaplay

Viaplay gratis kijken? Kan dat op dit moment? En als het vandaag niet kan, wat zijn de Viaplay aanbiedingen van dit moment? Wij zetten het op een rijtje.

Viaplay gratis kijken

Viaplay biedt op dit moment geen mogelijkheden aan qua gratis proefabonnement. Dat betekent dat het niet mogelijk is om de dienst bij Viaplay zelf direct gratis tijdelijk af te nemen.

Viaplay gratis via Solcon

Maar er is op dit moment wel een Solcon gratis Viaplay actie. Kiest u voor een nieuw Solcon Internet en TV abonnement? Dan krijgt u daar maar liefst 9 maanden gratis Viaplay bij cadeau. Dat betekent dat u het hele Formule 1 2023 seizoen gratis kunt kijken naar alle races, kwalificaties, trainingen. Nieuwe Solcon klanten krijgen 9 maanden 15,99 euro korting. Een totale korting van maar liefst 143,91 euro. Profiteren? Dat kan hier!

Bent u bestaande Solcon klant? Dan krijgt u ook een aantrekkelijke Viaplay korting van maar liefst 6 euro per maand voor het eerste half jaar. Een korting van 36 euro in totaal. U betaalt de eerste 6 maanden dan slechts 9,99 euro per maand.

Viaplay aanbieding

Viaplay heeft een leuke welkomstkorting als u kiest voor een jaarbonnement. U betaalt dan slechts 13,99 euro per maand in plaats van 15,99 euro. Een korting van maar liefst 2 euro per maand, op jaarbasis een korting van 24 euro. Ruim 12,5% korting!

Viaplay per maand of Viaplay per jaar

Er zijn inhoudelijk op dit moment geen verschillen tussen de beide Viaplay abonnementen. Met beiden abonnementen heeft u:

  • Toegang tot sport, series, films, kids entertainment. Qua sport kijkt u onder andere naar Formule 1, Premier League voetbal, Bundesliga voetbal, darten (inclusief het WK)
  • De mogelijkheid tot downloaden en offline kijken van video’s, zodat u ook zonder WIFI naar uw videos kunt kijken.
  • De mogelijkheid om op maximaal 2 schermen tegelijkertijd te kijken.
  • De mogelijkheid om 5 profielen aan te maken, voor iedereen in huis een eigen profiel, dat is wel zo makkelijk!

Oftewel, als u zeker weet dat u het hele jaar door naar Viaplay kunt kijken dan kunt u kiezen voor het aantrekkelijke jaarabonnement met een scherpe prijs.

Viaplay delen

Het delen van een Viaplay abonnement is officieel niet toegestaan buiten uw huishouden, maar er wordt nog niet op gehandhaafd door Viaplay. Netflix doet dat sinds kort wel. Hierdoor is het bij Viaplay nog mogelijk om uw abonnement te delen met een ander huishouden. Tegelijkertijd kunt u slechts met 2 schermen inloggen en kijken naar bijvoorbeeld Formule 1. Deelt u het abonnement dus met een ander huishouden en deelt u ook de kosten, dan kunt u de abonnementskosten door 2 delen en wordt het nog aantrekkelijker en goedkoper om Viaplay te kijken.

Gratis streamingdiensten

Bent u geïnteresseerd in nog meer streamingdiensten waar u gratis tijdelijk naar kunt kijken, omdat ze een proefperiode aanbieden? Check dan ook eens:

  • Disney+: een gratis proefperiode
  • Pathé Thuis: betaal alleen voor de films die u daadwerkelijk kijkt, en betaal per film.
  • Amazon Prime: een gratis proefperiode van 30 dagen

Andere gerelateerde interessante artikelen zijn: