Guus Meeuwis live op Ziggo

27 november 2016 – Bent u (groot) fan van Guus Meeuwis? Maar heeft u helaas geen kaartje kunnen bemachtigen voor één van de concerten van Guus Meeuwis in Ziggo Dome? Niet getreurd! Tenminste als u klant bent bij Ziggo. Want u kunt Guus Meeuwis live zien op kanaal 13 van Ziggo. Guus geeft dan zijn concert ‘Groots met een zachte G’ de wintereditie. Ziggo is de hoofdsponsor van deze Groots met een zachte G concerten van Guus en daarom kunnen alle klanten van Ziggo live kijken naar het concert.

Wanneer zijn de concerten?
De concerten van Guus zijn op 2 en 3 december 2016 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Wist u dat?
Guus Meeuwis eigenlijk per toeval een bekende Nederlandse zanger is geworden? Het begon ooit met het nummer ‘Het is een nacht’. Dit nummer wilde Guus eigenlijk helemaal niet delen met de rest van de wereld. Maar zijn broer dacht daar anders over en gaf Guus op voor het Studenten Songfestival. En zo begon zijn carrière.

Nu is Guus één van de bekendere Nederlandse zangers en heeft hij al verschillende gouden, platina en dubbel platina platen gemaakt. Ook heeft hij verschillende awards gewonnen, zoals de 3FM award, TMF awards, Edisons, een gouden harp en de Televizier Talent Award. Maar het meest bekend is Guus de laatste misschien wel van zijn concerten ‘Groots met een zachte G’. Deze concerten zijn een feestje om bij te wonen, maar zijn ook een feest om naar te kijken en luisteren vanaf uw bank thuis. En dat maakt Ziggo nu mogelijk. Super leuk!

Dit is niet de eerste keer dat Ziggo dit concert live uitzendt. Bent u nog geen klant van Ziggo, maar wilt u zeker weten dat u de volgende keer niet mist? Dan is het misschien tijd om over te stappen naar Ziggo alles in 1. Alle informatie vindt u op de website van Ziggo. Wilt u de pakketten eerst onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: