Horizon TV is populair

10 augustus 2016 – De Ziggo Horizon TV mediabox wordt vaker en vaker gebruikt door klanten van Ziggo. Op dit moment zijn er zo’n miljoen gebruikers. En dat betekent dat het aantal gebruikers van Horizon GO het afgelopen jaar met bijna 80% is gestegen. In concrete cijfers gaat het om een stijging van 91.000 naar 898.000. Dit komt in totaal neer op zo’n 25% van de Ziggo klanten die gebruik maken van de TV-decoder.

Met de Ziggo Horizon mediabox hebben klanten van Ziggo toegang tot Replay TV. Dit is een praktische dienst waarmee u eenvoudig een programma terug kunt zoeken terug in de tijd via een tv-gids. Maar ook een optie zoals Begin Gemist hoort hierbij. Dit betekent dat u nooit meer een begin van een programma mist. Want is het programma al begonnen? Dan kunt u toch vanaf het begin kijken.

Ook heeft u toegang tot de dienst MyPrime. Dit is een pakket waarmee Ziggo u films en series aanbiedt en waarmee u tot 4 programma’s tegelijkertijd kunt opnemen.

De beschikbare Ziggo Horizon GO app biedt u als klant om het compleet te maken nog de mogelijkheid om op elk apparaat te kijken naar uw favoriete tv-programma’s. Dit werkt ook als u geen Horizon Mediabox heeft.

Bent u nog geen klant bij Ziggo maar wilt u dat misschien wel worden? Zodat u ook kunt profiteren van de Ziggo Horizon TV mediabox en de bijbehorende voordelen? Dan kunt u kiezen voor de Ziggo Connect & Play alles in 1 pakketten. Bij Ziggo alles in 1 Complete en Ziggo alles in 1 Max krijgt u de beschikking over Horizon TV. Nieuwsgierig? Ga naar de website van Ziggo voor meer informatie.