Internet en TV aanbieding 2024

Bent u op zoek naar een abonnement met goedkope Internet en TV? Profiteren van een top aanbieding van vandaag? Dan zit u hier goed. De internet en TV providers hebben bijna allemaal altijd wel een interessante actie, aanbieding of korting voor u. Wat is dé internet en TV deal op uw adres?

Alle internet en TV aanbiedingen bij u thuis

Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet direct wat er op uw adres verkrijgbaar is qua providers, pakketten en van welke internet en TV aanbiedingen u direct online kunt profiteren.

KPN internet en TV aanbieding

KPN internet en TV is erg populair. De huidige KPN aanbieding biedt u de keuze uit:

 • 6 maanden korting op internet en TV met een maximale korting van 180 euro
 • 1 jaar gratis KPN TV+ ter waarde van 150 euro
 • 2 KPN SuperWifi punten gratis ter waarde van 199 euro

Profiteer nú direct online van deze KPN aanbieding!

Ziggo internet en TV aanbieding

Ziggo is dé grote concurrent van KPN en verwelkomt u dan ook graag als klant. De Ziggo aanbieding van dit moment betreft:

 • Geen eenmalige kosten ter waarde van 19,95 euro
 • Gratis installatiehulp ter waarde van 249 euro
 • Minimaal 6 maanden 50% korting, oplopend tot 12 maanden 50% korting. Dit betekent een maximale korting van 477 euro in het eerste jaar.

Dat is alles bij elkaar een heleboel korting bij Ziggo internet en TV, want u hoeft niet te kiezen. U krijgt al deze korting sowieso bij elkaar opgeteld. Profiteren van de Ziggo aanbieding? Dat kan hier direct op de Ziggo website.

T-Mobile Thuis internet en TV aanbieding

Het is bij T-Mobile Thuis GOGOGO deals tijd, en dat betekent lekker veel korting op T-Mobile Thuis diensten zoals internet en televisie. De T-Mobile internet en TV aanbieding bestaat uit:

 • Betaal nu tijdelijk géén aansluitkosten ter waarde van 105 euro.
 • Betaal de eerste 8 maanden slechts 30 euro per maand. Dat betekent een maximaal haalbare korting van maar liefst 360 euro.
 • Of kies voor 12 maanden gratis Viaplay en ESPN Compleet. Dat is een totale korting van 23,99 per maand, op jaarbasis maar liefst 287,88 euro. Ideaal voor de sportliefhebber die graag naar voetbal, Formule 1, en nog heel veel meer sport kijkt.

Profiteer nú direct online van deze T-Mobile aanbieding!

Online.nl internet en TV aanbieding

Ook Online.nl kan niet achterblijven met een leuke welkomstactie voor nieuwe klanten:

 • Betaal de eerste 6 maanden 20 euro minder dan regulier. Dat betekent een totale korting van 120 euro in het eerste jaar.

Overweegt u overstappen naar Online.nl? Dan is dit het moment om die mooie korting te pakken!

Youfone internet en TV aanbieding

Wel gebruik maken van het KPN netwerk, maar een scherpere prijs per maand betalen? Dan zit u goed bij Youfone. Bij Youfone internet en TV profiteert u nu van de volgende welkomstkorting:

 • Gratis ESPN Compleet ter waarde van 10 euro per maand. Oftewel een korting van 120 euro in het eerste jaar.
 • Betaal tijdelijk geen aansluitkosten
 • Krijg de eerste 6 maanden een leuke korting per maand. De totale korting in deze eerste 6 maanden loopt hierdoor op tot maximaal 165 euro.

Overstappen naar Youfone? Pak nu die Youfone welkomstkorting!

Budget Thuis internet en TV aanbieding

Ook voor Budget Thuis geldt: gebruik maken van het betrouwbare en snelle KPN netwerk, maar iedere maand een veel scherpere prijs betalen. Ze verwelkomen u graag als nieuwe klant voor Budget Thuis internet en televisie. U heeft de keuze uit:

 • 6 maanden 50% korting op de maandelijkse kosten. Dat betekent een maximaal haalbare korting van 186 euro.
 • Of kies uit een cadeau naar keuze: een Google Nest Wifi, een Samsung Galaxy Tab A8 mét Book Cover of 1 jaar gratis Budget Mobiel.

Lekker zelf kiezen dus bij Budget Thuis: een cadeau of korting per maand. Meer weten over deze aanbieding of overstappen naar Budget Thuis kan hier!

Meer weten over het maken van de juiste overstap of op zoek naar meer vergelijk? Dat kan hier: