Internet en TV aanbiedingen

16 augustus 2014 – Bent u op zoek naar een abonnement met Internet en TV? En wilt u daarbij profiteren van een leuke aanbieding? Dan zit u hier goed. Verschillende aanbieders van Internet en TV in één abonnement (ook wel 2 in 1 pakket genoemd) hebben regelmatig aanbiedingen. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige aanbiedingen van KPN, Ziggo, Online.nl, Tele2 en Telfort.

Aanbieding KPN Internet en TV

KPN biedt geen abonnement meer aan met alleen Internet en TV. KPN heeft dit echter eenvoudig opgelost. Ze bieden het bellen namelijk geheel gratis aan in hun alles in 1 pakket. Daardoor kunt u alsnog profiteren van een aanbieding: de eerste 6 maanden betaalt u slechts € 35 per maand voor uw abonnement. Hiermee bespaart u afhankelijk van het pakket dat u kiest tussen de € 60 en € 285.
Ga naar KPN en kies het pakket dat bij u past.

Aanbieding Ziggo Internet en TV

Ziggo heeft een zeer uitgebreide keuze qua aanbieding. U kunt namelijk kiezen uit verschillende opties. U kunt namelijk kiezen uit:

  • Een Samsung Galaxy Tab4 + Interactieve HD ontvanger voor € 99. Hiermee bespaart u €199.
  • Een Interactieve HD ontvanger ter waarde van €99.
  • Een Interactieve HD recorder ter waarde van €199.
  • Een gratis Samsung Galaxy Tab4 ter waarde van € 199.

Of heeft u het liefst gewoon korting op uw abonnementskosten? Dat is ook mogelijk bij Ziggo. U betaalt de eerste 6 maanden dan slechts €30. Hiermee bespaart u in totaal, afhankelijk van het pakket dat u kiest, tussen de €89,70 en €209,70.
Ga naar Ziggo en kies het pakket dat bij u past.

Aanbieding Online.nl Internet en TV

Ook Online.nl heeft het bellen standaard onderdeel gemaakt van haar aantrekkelijke alles in 1 pakketten. Op deze pakketten kunt u nu profiteren van de volgende aanbieding: de eerste 2 maanden hoeft u niks te betalen voor uw alles in 1 pakket. Hiermee bespaart u afhankelijk van het pakket dat u kiest tussen de € 72 en € 92.
Ga naar Online.nl en kies het pakket dat bij u past.

Aanbieding Tele2 Internet en TV

Bij Tele2 betaalt u de eerste 3 maanden momenteel slechts € 15 in plaats van € 33. Hiermee bespaart u in totaal €54.
Ga naar Tele2 en kies het pakket dat bij u past.

Aanbieding Telfort Internet en TV

U krijgt bij Telfort momenteel 2 maanden een gratis TV plus abonnement, en eventueel 3 maanden €7,50 korting op het TV pakket ‘Fox Sports combi’. Deze aanbiedingen vertegenwoordigen bij elkaar een waarde van € 35.
Ga naar Telfort en kies het pakket dat bij u past.

CanalDigitaal en UPC hebben momenteel geen aanbieding.