Jaarabonnement Viaplay verlopen: de opties

Het is alweer een jaar geleden; de introductie van Viaplay in Nederland. Veel Nederlanders moesten toen niet geheel vrijwillig de overstap maken naar deze nieuwe streamingdienst, omdat Viaplay de Formule 1 live uitzendrechten had gekocht. Een jaar geleden kon u een aantrekkelijk jaarabonnement afsluiten bij Viaplay, dat jaar is nu dus voorbij. Maar wat zijn nu de meest verstandige opties als u niet alleen graag Formule 1 wilt blijven kijken, maar ook voetbal, darts en diverse films en series. Welke optie is het goedkoopste? We zetten er een aantal op een rijtje.

Een nieuw Viaplay jaarabonnement

Beviel het u prima om het hele jaar Viaplay te kijken voor een scherpe prijs, ook nu heeft Viaplay een jaaraanbieding beschikbaar. U betaalt in dat geval 13,99 euro per maand. Dat is 2 euro goedkoper dan het abonnement dat u iedere maand op kunt zeggen van 15,99 euro. Een besparing van 24 euro per jaar, oftewel 12,5% korting. Direct profiteren? Ga naar de Viaplay site en kies voor het jaarabonnement.

Overstappen naar F1 TV Pro

Had u alleen een Viaplay abonnement om Formule 1 te kijken? De Formule 1 rechten in Nederland zijn niet alleen maar in handen van Viaplay, ook via F1 TV Pro kunt u kijken naar live Formule 1 (trainingen, kwalificaties, GrandPrixs). Via F1 TV kijkt u dus niet naar andere sporten, maar alleen naar Formule 1. U doet dat tegen het scherpe tarief van 7,99 euro per maand bij een maandabonnement. Kiest u ook daar voor een jaarabonnement? Dan betaalt u slechts 4,33 euro per maand, op jaarbasis is dat 51,99 euro. Een korting van maar liefst 32%. Lijkt dit u wat? Ga naar de F1 TV site en kies het abonnement dat bij u past.

Kies voor een maandabonnement

U kunt uw jaarabonnement ook omzetten in een maandabonnement. Daarmee krijgt u geen enorme korting, maar zit u ook nergens aan vast. U kunt iedere maand het abonnement stopzetten. In de maanden waarin er geen Formule 1 te zien is, en u ook niet naar de andere sporten wilt kijken via Viaplay, kunt u het abonnement stopzetten. Daarmee bespaart u dan per maand weer 15,99 euro bij Viaplay of 7,99 euro bij F1 TV.

Provider acties

Diverse internet en TV providers hebben regelmatig aanbiedingen en stunten met enkele maanden gratis Viaplay voor nieuwe klanten of bieden huidige klanten tegen een net wat scherper tarief een Viaplay abonnement. Kijk dus goed bij uw eigen provider of profiteer van de acties voor nieuwe klanten.

Wilt u meer weten over Viaplay of Formule 1 kijken dit jaar? Dat kan ook via: