KNIPPR

Wat is KNIPPR?

KNIPPR (spreek uit als knipper) is van T-Mobile. KNIPPR is een online HD-televisieabonnement dat u los af kunt sluiten. Kabelvrije interactieve TV. En het is de concurrent van Play van KPN. Het is dus eigenlijk televisie kijken via internet. En dan alleen met zenders die u zelf uit hebt gekozen. Als u kiest voor een KNIPPR abonnement dan krijgt u standaard KNIPPR Basis. Dit zijn de meest populaire zenders. En deze zijn onderdeel van het standaardabonnement. Wilt u nog wat extra zenders? Dan kunt u die zelf uitzoeken.

Gratis KNIPPR aanvragen

KNIPPR Basis

De volgende zenders behoren tot KNIPPR Basis: NPO 1, NPO 2, NPO  3, RTL 4, RTL 5, SBS 6, RTL 7, Net 5, Veronica, RTL 8, SBS 9, RTL Z, Discovery Channel, TLC, National Geographic en Eurosport 1. Deze zenders kunt u bekijken in HD kwaliteit. Maar er is nog meer, zo kunt u live tv kijken maar ook tot 7 dagen terug. KNIPPR biedt u ook Begin Gemist, waardoor u geen enkel programma meer hoeft te missen vanaf het begin en de mogelijkheid om te pauzeren. Dat is makkelijk als u tussendoor even de was op moet hangen of gebeld wordt.

U kunt op 2 schermen tegelijk naar KNIPPR kijken. Dat is handig als er bij u thuis tegelijk ook naar een andere programma gekeken moet worden. Zo kunnen uw kids naar iets anders kijken dan u. En het maakt niet uit waar ze dat op doen, want KNIPPR is beschikbaar op uw smartphone, uw tablet en uw computer. En natuurlijk ook via Google Chromecast en Apple TV op uw gewone TV.

Wat kost KNIPPR?

KNIPPR kost standaard €10,99 per maand. Hiervoor krijgt u KNIPPR TV basis. Dat zijn 16 zenders. Deze kunt u aanvullen met zenders naar keuze. Daar betaalt u dan per zender een bedrag per maand voor per zender. Dat varieert van €0,65 tot €2,99 per zender per maand. Zo betaalt u dus alleen voor waar u ook gebruik van wilt maken. Dat is het voordeel van KNIPPR.

Gratis proberen! U kunt KNIPPR gratis 1 maand proberen. Daarna gaat u er pas voor betalen. Bent u nieuwsgierig? Probeer het dan nu! KNIPPR is maandelijks opzegbaar en aanpasbaar. U zit er dus nooit lang aan vast als u dat niet wilt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over KNIPPR? Of heeft u vragen? Ga dan naar de website van KNIPPR of vraag het aan KNIPPR op Facebook of Twitter.