KPN 4K Ultra HD pilot stopt

17 augustus 2017KPN heeft laten weten dat ze per 1 september 2017 stoppen met de testpilot van 4K Ultra HD TV. Als u tot de groep klanten behoort die dit mocht testen voor KPN dan heeft u daar als het goed is bericht over gehad van KPN zelf. In totaal betreft het zo’n 1500 klanten die meededen aan de pilot die in totaal meer dan een jaar heeft geduurd. Hiermee konden ze Ultra HD TV testen via een nieuwe TV-decoder.

Het is niet zo gek dat de test/pilot stopt op 1 september. Sinds 1 juli is Ultra HD namelijk officieel onderdeel van de abonnementen van KPN Internet en TV. Bij het meest complete en meest dure pakket levert KPN nu 2 Ultra HD decoders. Hiermee kunt u naar twee Ultra HD zenders en video on demand uitzendingen kijken in Ultra HD kwaliteit. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het kijken naar Netflix.

Korting

Was u een van de testers? Dan biedt KPN u de mogelijkheid om met korting over te stappen naar het nieuwe 4K Ultra HD abonnement. U krijgt dan 6 maanden 20 euro korting per maand. Het abonnement kost normaal 69 euro per maand. Dit krijgt u dan 6 maanden lang voor 49 euro per maand. Een korting van maar liefst 120 euro. Wilt u geen gebruik maken van dit aanbod? Dan mag u de Ultra HD tv decoder houden en kunt u deze gebruiken voor bijvoorbeeld het kijken naar Netflix in 4K Ultra HD. U kunt andere TV-zenders en 4K content dan niet meer in Ultra HD kwaliteit bekijken.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN.

Wilt u meer informatie over de abonnementen van KPN? Dat kan ook hier: