KPN aanbieding

KPN aanbieding alles in 1

Zoals u misschien wel op de radio hebt gehoord of op TV hebt gezien is er momenteel een aantrekkelijke KPN aanbieding alles in 1? U betaalt de eerste paar maanden slechts 35 euro per maand waardoor u in totaal tot 195 euro korting krijgt in het eerste jaar. Direct profiteren? Dat kan hier!

Als u gebruik maakt van de KPN aanbieding dan bespaart u flink wat geld in de eerste maanden. Hieronder hebben we per KPN alles in 1 pakket op een rijtje gezet hoeveel korting u krijgt met de huidige actie.

KPN PakketNormale prijs p/maandACTIE / KORTING
KPN 100 Mb/s€ 576 maanden €35
Totale korting: €132
KPN aanbieding alles in 1
KPN 200 Mb/s€ 64,50 6 maanden €35
Totale korting: €177
KPN aanbieding alles in 1
KPN 1000 Mb/s€ 676 maanden €35
Totale korting: €192
KPN aanbieding alles in 1

Wilt u profiteren van de kortingsactie? Dat is eenvoudig. Ga hiervoor naar de KPN website en vraag eenvoudig online een KPN abonnement aan.

KPN aanbieding internet en TV

De huidige KPN aanbieding geldt ook voor het KPN internet en TV pakket. Dat betekent dat u ook op KPN internet TV nu flinke korting krijgt.

KPN PakketNormale prijs p/maandACTIE / KORTING
KPN 100 Mb/s€ 556 maanden €32
Totale korting: €120
KPN aanbieding internet TV
KPN 200 Mb/s€ 62,50 6 maanden €34,50
Totale korting: €135
KPN aanbieding internet TV
KPN 1000 Mb/s€ 656 maanden €30
Totale korting: €180
KPN aanbieding internet TV

KPN aanbieding glasvezel internet

Wilt u liever nog wat sneller internet dat ook nog eens een stuk stabieler is? Kies dan voor KPN glasvezel en doe de KPN postcodecheck om te achterhalen wat de maximale internetsnelheid is op uw adres. Is er een KPN glasvezel internet verbinding mogelijk? Dan is het bij KPN mogelijk om wel snelheden te halen tot 1GB per seconden als het gaat om downloaden en uploaden. Dat is dus echt vliegensvlug internet. Met de KPN postcodecheck komt u erachter of dit haalbaar is op uw adres. De KPN glasvezel aanbieding is ook erg aantrekkelijk en bespaart u flink wat geld in de eerste maanden. In de onderstaande tabel vindt u de mogelijkheden en de kortingen van dit moment.

KPN PakketNormale prijs p/maandACTIE / KORTING
KPN glasvezel 100 Mb/s€ 42,506 maanden €35
Totale korting: €45
Profiteer nu KPN aanbieding
KPN glasvezel 200 Mb/s€ 50 6 maanden €35
Totale korting: €90
Profiteer nu KPN aanbieding
KPN glasvezel 100 Mb/s€ 52,506 maanden €35
Totale korting: €105
Profiteer nu KPN aanbieding

KPN Weekend deal

Af en toe is er dé KPN Weekend deal, dat betekent van vrijdag tot en met zondag een exclusief tijdelijke online only aanbieding als u kiest voor KPN Internet (en TV). Deze weekenddeals starten om 9.00u op vrijdag en eindigen op de zondag om 23.59 uur.

  • Is er nú een KPN Weekend deal? Nee
  • Wat is dé KPN Weekenddeal: een gratis Coolblue cadeaubon ter waarde van 250 euro
  • Looptijd: van vrijdag 22 september tot zondag 24 september 2023.

Profiteer nú van de KPN Weekenddeal.

KPN internet actie

Kiest u voor de KPN internet aanbieding? Dan bespaart u niet alleen flink wat geld in de eerste maanden, maar kiest u ook voor een hele stabiele provider. Welke voordelen biedt KPN op dit moment?

  • Heeft u ook een KPN mobiel abonnement? Dan kunt u dat combineren met KPN Thuis en zo profiteren van nog meer gratis voordeel
  • Overstappen is erg eenvoudig, want met de KPN overstapservice wordt u geholpen met de installatie van uw nieuwe abonnement
  • KPN is een zeer betrouwbare provider waarbij u zeker kunt rekenen op kwaliteit

Overtuigd en profiteren van de huidige KPN aanbieding? Doe het nu meteen! Wilt u nog meer informatie over een alles in 1 pakket of een KPN alles in 1 pakket of KPN internet en TV pakket? Dat kan natuurlijk!

KPN Compleet en KPN Hussel

Heeft u zowel KPN Thuis als KPN Mobiel? Oftewel heeft u een completer KPN Hussel abonnement waarin u zowel diensten voor thuis als mobiel afneemt bij KPN? Dan profiteert u van nog meer acties, want dan krijgt u verschillende gratis extra’s. Daar hoeft u verder niks voor te doen, behalve te kiezen. Als u KPN Hussel hebt samengesteld dan kunt u het abonnement maandelijks aanpassen als u dat wilt. En omdat u meerdere diensten afneemt beloont KPN u met extra acties: u krijgt tot 7,50 euro korting per maand op uw mobiele abonnement en u krijgt ook 5 euro entertainment voordeel.

KPN Black Friday aanbieding 2024

Het is weer bijna zover, november is dé Black Friday maand. Dus ook bij KPN. En de KPN Black Friday deal is ook dit jaar interessant. Vorig jaar kon u profiteren bij KPN alles in 1 of KPN internet en TV van keuze uit de volgende acties, waarbij geldt OP=OP!

Meer weten of profiteren van Black Friday 2024 bij KPN? Check hier de website van KPN.