KPN actie: gratis draadloze HEOS1 speaker van Denon

KPN heeft de abonnementen voor internet, bellen en TV (zowel de alles in 1 als de 2 in 1 pakketten) vernieuwd per 1 juli 2017. En dat is niet alles, want als u nu kiest voor een KPN abonnement. Dan kunt u kiezen: wilt u een flinke korting per maand op uw abonnement voor een periode van 6 maanden? Of kiest u voor een welkomstcadeau. De keuzes zijn als volgt:

Die korting is wel duidelijk, maar hoe zit dat precies met die gratis speaker?
De HEOS1 speaker van het merk Denon is niet groot van formaat, maar wel heel groots qua geluid. Met deze supermooie speaker kunt u overal luisteren naar uw favoriete muziek: op vakantie, onder de douche of gewoon thuis in de tuin of woonkamer. De speaker kan makkelijk in uw koffer of tas en is ook nog eens vochtbestendig. Hij kan dus wel wat hebben. De speaker kan muziek streamen via het Wifi Netwerk. Ideaal dus om op deze manier van uw Spotify abonnement te genieten.

Wat kan de HEOS1 allemaal?

  • De speaker ondersteunt MP3’s, maar u kunt de HEOS ook koppelen met Spotify, Tidal en Deezer
  • Hij is nog geen 20 cm hoog en weegt nog minder dan een pak melk en hij zorgt ook nog eens voor een super goede audiokwaliteit
  • Streamen via jouw nieuwe KPN wifi netwerk

Hoe kan ik profiteren van deze gratis speaker actie?

Ga naar de website van KPN en kies tijdens het bestellen van een nieuw abonnement voor het welkomstcadeau in plaats van voor de korting. U krijgt de HEOS1 daarna thuis toegestuurd 2 weken nadat u de eerste factuur heeft betaald. Uiteraard ontvangt u eerder al een bevestiging per mail van uw bestelling.

Kies voor KPN!

Overtuigd? Of wilt u nog wel wat meer weten? Ga dan naar de website van KPN. Wilt u meer weten over de abonnementen van KPN? Dat kan ook hier: