KPN alles in 1 aanbieding

KPN heeft momenteel een leuke aanbieding die u aardig wat geld kan besparen als u nu overstapt naar KPN. Maar wat betekent deze KPN aanbieding precies? Wij zochten het voor u uit.

De KPN alles in 1 actie

Als u gebruik maakt van de welkomstaanbieding van KPN dan kunt u aardig wat besparen. Maar hoeveel precies? Hieronder hebben we voor u uitgerekend hoeveel korting u nu krijgt.

Alles-in-1 BasisAlles-in-1Alles-in-1 4K
Normale prijs: € 52,50Normale prijs: € 62,50Normale prijs: €72,50
Nu 3 maanden: €40Nu 3 maanden: €40Nu 3 maanden: €50
Totale korting: €37,50Totale korting: €67,50Totale korting: €67,50
Meer info KPN alles in 1 Meer info KPN alles in 1 Meer info KPN alles in 1

Maar dat is nog niet alles. Zo betaalt u momenteel ook geen activatiekosten. Hiervoor rekent KPN normaal gesproken €35. En ziet u op tegen het zelf installeren van het KPN alles in 1 pakket? Ook de monteur krijgt u momenteel gratis inclusief een Wifi check. Dat scheelt u nog eens €100. Wilt u gebruik maken van de KPN actie? Dan kunt u heel gemakkelijk en snel een KPN alles in 1 pakket aanvragen via de website van KPN.

Wilt u eerst nog wat meer weten over de pakketten van KPN? Dat hebben we hieronder per pakket voor u omschreven

KPN Alles in 1 Instap aanbieding

Het alles in 1 basis abonnement kost u nu de eerste 3 maanden slechts €40 in plaats van €52,50. Hiermee bespaart u €37,50 aan abonnementskosten. Maar wat krijgt u hiervoor? Dat is het volgende:

  • 1 HD ontvanger
  • Ruim 75 TV-zenders en 35 HD zenders
  • 50 Mb/s om te downloaden en 5 MB/s om te uploaden
  • Bellen naar vast en mobiel voor €0,13 per minuut.

Daarnaast kunt u bij alle alles in 1 pakketten van KPN gebruik maken van Online TV kijken. Oftewel Interactieve TV. Dit betekent dat u TV kunt kijken op uw laptop, smartphone en tablet. Dat is ideaal als u vanuit bed bijvoorbeeld nog even TV wilt kijken. Andere zaken die in alle pakketten zitten zijn: Programma Gemist, Begin Gemist, Live TV pauzeren, Videotheek Thuis en ruim 9 radiozenders. Maar u profiteert ook van de 13 miljoen Wifi hotspots van KPN. Hiermee kunt u ook buiten uw eigen huis op het Wifi netwerk internetten. Tot slot is ook KPN Up standaard onderdeel van het pakket. Dit is eigenlijk een soort opslag in de cloud. Hierdoor kunt u overal bij uw bestanden, foto’s en filmpjes. Zowel op uw smartphone, tablet als uw pc of laptop thuis.

Wilt u meer informatie over dit pakket? Of profiteren van deze aanbieding? Ga dan naar de website van KPN.

KPN alles in 1 Standaard aanbieding

Dit meest gekozen alles in 1 pakket van KPN kost u nu tijdelijk de eerste 3 maanden slechts €40 in plaats van €62,50. Hiermee bespaart u maar liefst €67,50. Maar wat krijgt u hiervoor bovenop het alles in 1 Instap pakket?

  • 2 HD-ontvangers
  • Opnemen pakket
  • 100 Mb/s om te downloaden en 10 Mb/s om te uploaden.

Verder kunt u rekenen op dezelfde voordelen en specificaties als bij het basis pakket. Wilt u meer informatie over dit pakket? Of profiteren van deze aanbieding? Ga dan naar de website van KPN.

Alles-in-1 standaard

KPN alles in 1 4K aanbieding

Dit is het meest uitgebreide alles in 1 pakket van KPN en kost nu tijdelijk de eerste 3 maanden slechts €50 in plaats van €72,50. Dit bespaart u in de eerste 3 maanden maar liefst €67,50. U krijgt in dit pakket het volgende extra ten opzichte van het alles in 1 standaard pakket:

  • 4K TV ontvangers
  • 150 Mb/s om te downloaden en 15 Mb/s om te uploaden.

Vindt u de 150 Mb/s om te downloaden te langzaam? Geen probleem. Tijdens het bestellen kunt u, als dat op uw adres beschikbaar is, upgraden naar 200 Mb/s. Wilt u meer informatie over dit pakket? Of profiteren van deze aanbieding? Ga dan naar de website van KPN.

Levertijd KPN alles in 1

Kiest u voor een KPN alles in 1 pakket? Binnen 5 weken bent u normaal gesproken aangesloten.

KPN alles in 1 aansluiten

Als u via de website van KPN uw aanvraag heeft gedaan voor een abonnement, dan ziet u wellicht op tegen het aansluiten van KPN alles in 1. Maar dit is heel eenvoudig. U kunt namelijk gebruik maken van de gratis monteur die bij u thuis langskomt en pas weg gaat als alles is aangesloten. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een afspraak maken met de monteur. Een week voor de aansluitdatum ontvangt u het installatiepakket met daarbij de gegevens hoe u eenvoudig online een afspraak inplant met de monteur. De monteur is niet verplicht. Als u het liever zelf doet dan maakt u geen afspraak met de monteur en gebruikt u de instructie die KPN meestuurt.

KPN alles in 1 ervaringen

Wilt u weten of anderen tevreden zijn over KPN alles in 1 en wilt u een KPN alles in 1 review lezen? Neem dan een kijkje op de website van KPN.

Kortom, wilt u profiteren van deze aantrekkelijke en leuke KPN aanbieding? Ga dan naar de website van KPN voor meer informatie en het aanvragen.