KPN alles in 1 korting

Overweegt u KPN alles in 1? Dan is dit het moment. Het zijn namelijk de ‘KPN alles in 1 keer voor elkaar weken’. En dat betekent dat u kunt rekenen op een leuke korting. Maar wat betekent deze actie van KPN precies?

KPN alles in 1 keer voor elkaar weken

Als u nu klant wordt bij KPN door over te stappen of gewoon als nieuwe klant dan profiteert u van een leuke korting, maar hoeveel is deze korting eigenlijk. Wij hebben het voor u uitgerekend. In onderstaande tabel kunt u zien wat het u oplevert als u nú klant wordt bij KPN. Aan abonnementskosten per maand kunt u nu rekenen op de volgende korting bij KPN:

Alles-in-1 InstapAlles-in-1 StandaardAlles-in-1 Premium
Normale prijs: € 47,50Normale prijs: € 62,50Normale prijs: €85,00
Nu 6 maanden: €35Nu 6 maanden: €35Nu 6 maanden: €50
Totale korting: €75Totale korting: €165Totale korting: €210
Meer info KPN alles in 1Meer info KPN alles in 1Meer info KPN alles in 1

Gratis monteur

Maar er is nog meer, want wilt u eigenlijk wel bestellen en overstappen naar alles in 1 KPN? Maar ziet u nog een beetje op tegen het installatie en het ‘gedoe’ dat erbij komt kijken? Daar hoeft u zich niet druk om te maken op dit moment, want tijdens deze actieweken krijgt u ook de monteur gratis. Hij doet niet alleen de installatie, maar doet ook een Wifi check, dat betekent dat hij niet eerder weg gaat voordat het allemaal werkt en dat u overal in huis een goede wifi verbinding heeft. Dit alles bij elkaar heeft een waarde van €99. En krijgt u nu dus helemaal gratis.

Geen installatiekosten

Normaal gesproken rekent KPN nog activatiekosten, maar ook hiervoor hebben we goed nieuws, want u krijgt deze ook gratis. Hiermee bespaart u op dit moment nog eens €35. Dat is toch mooi meegenomen.

Voordelen KPN

Niet alleen is KPN op dit moment heel aantrekkelijk qua prijs. U kunt bij KPN natuurlijk rekenen op hoge kwaliteit. U kunt, indien bij u beschikbaar, rekenen op glasvezel of DSL. Hiermee kan de internetsnelheid oplopen tot 500 Mb/s uploaden en downloaden. Maar u kunt ook rekenen op een heleboel TV-zenders en vast bellen.

Totale korting

Met de huidige actie tijdens de ‘alles in 1 keer voor elkaar weken’ bij KPN kunt u veel korting pakken. De korting kan hierbij oplopen tot maar liefst €344. Waar wacht u nog op?

Ga naar de website van KPN

Meer informatie
Wilt u de pakketten van KPN eerst onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: