KPN alles in 1 prijsverhoging

3 mei 2016KPN voert een jaar na de vorige prijsverhoging wederom een verhoging door. Per 1 juli 2016 worden alle alles in 1 pakketten iets duurder, namelijk €2,50 per maand. Maar er verandert nog meer. Ook het bellen via de vaste lijn wordt iets verhoogd qua prijs per minuut. Hieronder vindt u een overzicht van de prijswijzigingen.

Tot 1 juli 2016Vanaf 1 juli 2016
Alles-in-1 Instap (prijs per maand)€ 45€ 47,50
Alles in 1 Standaard (prijs per maand)€ 60€ 62,50
Alles in 1 Premium (prijs per maand)€ 82,50€ 85
Bellen via vaste lijn (prijs per minuut)€ 0,10€ 0,11

Waarom voert KPN deze  prijsverhoging door? KPN zegt hierover zelf op haar website dat dit nodig is om te kunnen blijven investeren in de kwaliteit en de veiligheid van het netwerk. KPN wil dan ook de norm voor het veilig kunnen internetten verhogen. Als u klant bent bij KPN krijgt u daarvoor de software van KPN, namelijk KPN veilig. KPN Veilig kunt u:

  • Op 2 apparaten installeren
  • Zorgt ervoor dat u altijd up to date bent tegen virussen, spyware en spam
  • Ouderlijk toezicht instellen en zo de privacy beschermen.
  • Op 5 apparaten installeren als u kiest voor Alles in 1 Premium.

Extra TV zenders
Naast de prijsverhoging grijpt KPN dit moment aan om meteen een aanpassing te doen in het TV-aanbod. Per 1 juli krijgt u als klant van KPN nieuwe zenders bij Interactieve TV. Dit zijn: Rai Uno, History en Passielight. Als u ook een KPN Pluspakket heeft dan krijgt u ook AMC en Crime & Investigation erbij.

Wilt u meer informatie over de prijsverhoging? Ga dan naar de website van KPN. Wilt u eerst de pakketten van KPN onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: