KPN biedt films aan in full HD

10 mei 2016KPN is vanaf nu begonnen met het aanbieden van films die u kunt bekijken in een hogere beeldkwaliteit, namelijk Full HD. Wanneer kunt u hier gebruik van maken? Dit kan als u Interactieve TV gebruikt via een glasvezel verbinding. Het gaat alleen om de films die u kunt huren via de app Videoland.

Als u in het menu van de Interactieve TV-decoder bent kunt u kiezen voor een speciale keuze in het menu waarbij u de videofilms in de Full HD kwaliteit kunt huren. De beeldkwaliteit van deze Full HD optie is 1080p. Als u een film wilt huren, dan betaalt u daar gemiddeld zo’n €6 per keer voor. U heeft dan 2 dagen de tijd om de film te bekijken.

Naast deze nieuwe optie biedt KPN al wat langer beter beeld via KPN glasvezel aan. De 10 belangrijkste en meest bekeken tv-zenders van Nederland worden via glasvezel al in een hogere kwaliteit aangeboden. Dit doet KPN via het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Hiervoor heeft u als klant van KPN wel de nieuwere tv-decoder nodig. Als u deze nog niet heeft kunt u contact opnemen met KPN om de opties te bespreken.

Wilt u meer informatie over deze wijziging? Ga dan naar de website van KPN.

Wilt u eerst de verschillende KPN abonnementen met elkaar vergelijken? Dat kan ook op deze website: