KPN biedt FOX Sports Eredivisie voor vaste lage prijs

21 augustus 2016 – Bent u een voetballiefhebber of een sportliefhebber of allebei? Dan zit u goed bij KPN alles in 1 aangevuld met een abonnement op FOX Sports Eredvisie. KPN heeft de prijs namelijk fors verlaagd van FOX Sports. Waar u als klant eerst €17,50 betaalde is dat nu nog maar €7,50. U krijgt dus voor slechts €7,50 per maand FOX Sports Eredivisie. Dit zijn 3 kanalen met alle Eredivisie wedstrijden uit de Nederlandse competitie.

Maar er is nog meer. Ook het totale sportpakket met 6 kanalen onder de naam FOX Sports is goedkoper geworden. Voorheen betaalde u daar €25 per maand voor. En dat is nu nog maar €15 per maand. Als u kiest voor dit complete en uitgebreide abonnement dan kunt u onder andere volop kijken naar nationaal voetbal uit de Eredivisie, de Jupiler League en de KNVB Beker, maar u kijkt ook naar internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League. Maar naast het voetbal is er nog meer. Want wat dacht u van ATP World Tour tennis of de Major League Baseball of NHL, UFC en nog veel meer.

Gratis FOX Sports
Als u al klant bent bij KPN en u maakt gebruik van KPN Compleet dan krijgt u FOX Sports Eredivisie zelfs gratis. U kunt nu namelijk ook kiezen om dit als gratis extra aan uw abonnement toe te voegen.

Ziggo
De grootste concurrent van KPN is Ziggo. Zij hebben laten weten om de prijzen van het FOX Sports abonnement nog niet te verlagen. Maar ze zijn wel in gesprek met FOX Sports om te kijken of ze een passende aanbieding kunnen realiseren voor hun klanten.

Door de huidige, oude, prijsafspraken van Ziggo met FOX Sports is het nu niet mogelijk om net zo’n lage prijs als KPN te rekenen zonder verlies te lijden. Hopelijk lukt het Ziggo om wel snel tot een scherpere oplossing te komen.

Wilt u meer informatie?
Ga dan naar de website van KPN of naar de website van Ziggo. Wilt u overstappen naar KPN? Ga dan naar de website van KPN of vergelijk de verschillende abonnementen van KPN op deze website: