KPN Gratis Philips TV bij Internet en TV

Het is zover: de KPN Black Friday deal 2022. En die is dit jaar erg interessant. Nieuwe klanten krijgen namelijk een gratis Philips 4K Smart TV cadeau van maar liefst 499 euro. Wat houdt de KPN Black Friday 2022 deal precies in? Wij zetten het op een rijtje.

Gratis TV van Philips twv 499 euro

Kiest u voor KPN internet en TV? Dan kunt u kiezen uit een gratis Philips UHD Smart TV van 43 inch (serienummer 43PUS7607/12). Deze Philips televisie heeft een beeldschermdiagonaal van 43 inch, dat komt overeen met maar liefst 108 cm. De TV is 4K Ultra HD LED en heeft Dolby Vision beeld en Dolby Atmos geluid. Met hulp Android TV heeft u toegang tot meerdere apps zoals Videoland, Netflix en Youtube. Qua aansluitingen zit het ook wel goed met 3 HDMI ingangen, 2 USB-aansluitingen, ethernet, Wifi en CI+. Een uitstekende keuze dus als u een nieuwe televisie kunt gebruiken en nu gaat overstappen naar KPN Internet en TV. Profiteren van deze deal doet u hier.

Gratis Soundbar van Philips twv 399 euro

Heeft u geen televisie nodig? Dan kunt u ook kiezen voor de Philips TAB8505/10 Soundbar 2.1 met draadloze subwoofer. Zo haalt u heel mooi geluid in huis. Ideaal voor bij films, sportwedstrijden, muziek luisteren en mooi geluid voor alle andere programma’s op uw televisie. Met de subwoofer haalt u een betere bass en heldere stemmen in huis en is hij compatible met Chromecast, Google, Alexa, Spotify Connect en Airplay 2. Genoeg om mee te connecten dus. Is dit wat voor u? Kies dan hier voor de gratis soundbar.

2 SuperWifi Punten twv 199 euro

Een nieuwe TV of nieuwe soundbar niks voor u? Dan kunt u ook kiezen uit de 2 KPN SuperWifi punten ter waarde van 199 euro. Ook een leuk welkomstcadeau waarmee u in iedere hoek thuis optimale wifisnelheid heeft.

6 maanden 50% korting

Heeft u liever gewoon maandelijks wat korting? Dat kan ook nog. U kunt ook kiezen voor 6 maanden lang 50% korting op uw maandelijkse abonnementskosten. Of nog beter, u betaalt de eerste 6 maanden slechts 35 euro per maand, ongeacht de internetsnelheid. Hiermee bespaart u maximaal 195 euro in het eerste jaar. Een hele mooie welkomstkorting.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig, u heeft uw nieuwe gratis televisie of gratis soundbar zo in huis:

  1. Bestel uw KPN Internet abonnement en kies uw welkomstcadeau
  2. Uw abonnement wordt geactiveerd op de gekozen aansluitdatum
  3. De Philips Smart TV of de Soundbar wordt naar u toegestuurd, u ontvangt een Track&Trace code als uw cadeau onderweg is.

KPN Black Friday

Profiteert u van deze fantastische KPN deal? Ga dan naar de KPN website. Zo kiest u op het juiste moment voor goedkoop internet tegen hoge kwaliteit.