KPN Hussel

Wat is KPN Hussel?

KPN heeft sinds kort (2019) KPN Hussel geïntroduceerd. Misschien heeft u de KPN Hussel reclame gezien en vraagt u zich af wat KPN Hussel precies is? Wij helpen u hier zo goed mogelijk op weg, zodat u een helder beeld krijgt bij wat KPN Hussel is en wat de eventuele voordelen zijn voor u als KPN klant.

KPN Hussel voor iedereen

KPN Hussel is er voor iedereen. Heeft u al een KPN Thuis pakket en een KPN Mobiel abonnement? Dan is KPN Hussel er voor u. Maar ook als u momenteel slechts 1 KPN abonnement heeft kunt u gebruik maken van Hussel. Heeft u helemaal nog geen abonnementen bij KPN? Dan kunt u overstappen naar Hussel en direct profiteren van de mooie voordelen.

Hoe werkt KPN Hussel?

Met Hussel kunt u zelf de ideale combinatie maken van Mobiel, Internet, TV en entertainment. U kunt dit op elk moment zelf weer online aanpassen – dit noemen ze bij KPN ‘Husselen’. De abonnementen kunnen elke maand worden aangepast. Dit kan zowel omhoog als naar beneden zijn. Daar doen ze niet moeilijk over. Zo kunt u dus eigenlijk al uw abonnementen die met internet, tv en bellen te maken hebben op 1 plek centraal regelen en aanpassen. Super makkelijk en fijn!

Hussel Thuis

Wat is KPN Hussel Thuis? Hussel Thuis geeft u de mogelijkheid om zelf uw abonnement samen te stellen. Wilt u snel internet of wilt u zeer snel internet. Afhankelijk van wat er bij u thuis leverbaar is kunt u hier een keuze in maken. Daarna kiest u hoeveel TV’s u wilt aansluiten op uw abonnement. Dit kunnen er nul, een of twee zijn. En u kunt zelf kiezen of u die TV’s dan wilt upgraden naar een 4K verbinding en uitzending. Tot slot kunt u kiezen of u nog bepaalde entertainment pakketten wilt toevoegen, zoals Videoland, Films en Series, Fox Sports, Spotify, Netflix of een van de andere opties die er zijn. Erg eenvoudig. Iedereen kan zo precies samenstellen wat hij of zij nodig heeft. Want we zijn met 17 miljoen mensen in Nederland, maar we hebben lang niet allemaal dezelfde behoeftes als het gaat om een Thuis abonnement.

Hussel Mobiel

Wat is KPN Hussel Mobiel? Met Hussel Mobiel stelt u zelf het abonnement samen voor uw mobiele telefoon / smartphone. U kiest een databundel tussen de 0 GB per maand en onbeperkte data per maand. En u voegt daar aan toe of u 150 belminuten per maand wilt of onbeperkt (en een aantal stappen daar tussen in). Ook deze bundel kunt u tussentijds elke maand aanpassen, omhoog of omlaag. U kunt ook kiezen of u een contract aan wilt gaan voor 1 maand, 1 jaar of 2 jaar. Wilt u wel of niet een nieuw mobiel toestel? Dat kunt u ook kiezen natuurlijk.

Heeft u eenmaal een KPN Mobiel abonnement (voor een volwassene) afgesloten? Dan kunt u eenvoudig erg voordelig nog een mobiel Kids abonnement afsluiten. U kunt ze zo op een gecontroleerde wijze kennis laten maken met een mobiele telefoon. De Kids Sim is speciaal voor kinderen en tieners die nog niet een eigen abonnement mogen bestellen bij alle providers. Bij dit abonnement staat internetten buiten de EU uitgeschakeld. Dit is geblokkeerd. Er zijn geen extra’s mogelijk om te bestellen. Uw kinderen kunnen dus niet zomaar extra belminuten maken zodat u voor verrassingen komt te staan qua kosten.

KPN Hussel voordelen

Heeft u een Thuis Hussel en een Mobiel Hussel abonnement op hetzelfde adres afgesloten? Dan profiteert u van enkele voordelen. Dit zijn:

 • Onderling gratis bellen
 • Onbeperkte data bundel beschikbaar
 • Het abonnement eenvoudig naar boven en naar beneden aanpassen elke maand
 • 5 euro of 7,50 euro korting op uw mobiele abonnement per maand
 • 5 euro korting op geselecteerde entertainment pakketten. Dat is dus nog meer entertainment voor minder geld.
 • U kunt maandelijks uw abonnement opzeggen

Als we KPN Hussel vergelijken met KPN Compleet dan zijn de voordelen bij Hussel uitgebreider. Bij Compleet kon u namelijk rekenen op de volgende gratis extra’s:

 • 5 euro korting op uw mobiele abonnement
 • Gratis dubbel zo veel data en belminuten
 • Gratis het zenderpakket FOX Sports Eredivisie of het KPN Pluspakket
 • Onderling gratis met elkaar bellen en ook data delen

Bestaande klanten

Bent u een bestaande KPN klant en gaat u voor een deel van uw abonnement over naar een KPN Hussel abonnement, maar had u eerder een KPN Compleet voordeel? Dan behoudt u de KPN Compleet voordelen op de producten waar u niks aan wijzigt. De producten waarvoor u overstapt gaan ook qua voordelen over naar Hussel voordelen. Moet u een huidig abonnement verlengen omdat de looptijd eindigt? Dan gaat u wel automatisch over naar KPN Hussel en de bijbehorende voordelen voor dat product. Met de overige producten gebeurd ook in dat geval niks. Wilt u hier meer over weten? Ga dan naar de KPN website en lees alle veelgestelde vragen over KPN Hussel. U leest ook de reviews van anderen op het forum waar veel ervaringen worden gedeeld met elkaar.

KPN Hussel Zakelijk

Ook als ondernemer is het mogelijk om te profiteren van de Hussel Zakelijk voordelen. Dat noemen ze Hussel op de zaak. U kunt hier ook kiezen welke diensten u wel of niet wilt combineren. Enkele voordelen van zakelijk zijn:

 • Tot 6,20 euro per maand korting op uw mobiele abonnement en factuur
 • 4,13 euro korting per maand op entertainment
 • Unlimited data op uw mobiele abonnement
 • Keuze uit een jaar of maandcontract
 • Onderling gratis met elkaar bellen en data delen

KPN Hussel duurder

Is KPN Hussel duurder? Dat hangt er vanaf. Dat hangt namelijk af van de keuzes die u maakt tijdens het husselen. Sommige TV pakketten zijn misschien wat duurder geworden. Op andere kunt u een korting krijgen via Hussel. Het is dus erg belangrijk om goed te vergelijken voordat u de overstap gaat maken. Maak hierin slimme keuzes zodat u een Hussel pakket samenstelt dat goed past bij uw wensen en dat u een maandelijks bedrag betaalt dat u daarvoor over hebt.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de KPN website.

De KPN Pakketten kunt u ook op deze website verder met elkaar vergelijken: