KPN interactieve TV-app nu in HD

9 september 2017 – Bent u klant van KPN en maakt u gebruik van de interactieve TV app? Dan hebben we goed nieuws voor u. U hoeft vanaf nu niet meer de pixels te tellen als u gebruik maakt van de app, want de beschikbare zenders zijn vanaf nu ook in HD kwaliteit te bekijken.

Het bekijken van de zenders in HD kwaliteit is alleen mogelijk met een Wifi verbinding. Het online streamen van mobiel internet kost teveel data. Hiermee probeert KPN klanten te behoeden voor extra kosten bij mobiele data als u niet een hele grote bundel heeft.

De zenders worden overigens niet in Full HD 1080P aangeboden, maar de kwaliteit is 1280×720 pixels. Oftewel 720P. Als u programma’s van HD-zenders via de TV-decoder heeft opgenomen dan zijn deze overigens nog niet in HD kwaliteit te bekijken via de KPN Interactieve TV app.

Telfort

Het bekijken van de zenders in HD-kwaliteit via de online tv-app is niet alleen mogelijk bij KPN, maar ook als u klant bent bij het broertje/zusje van KPN, namelijk Telfort. Het maximaal aantal gebruikers dat gelijktijdig gebruik kan maken van de app is overigens 3 binnenshuis en 1 buitenshuis, in totaal 4 tegelijk dus. Ondersteuning van het streamen via bijvoorbeeld Chromecast en Airplay is nog niet mogelijk op dit moment. KPN zegt daar wel mee bezig te zijn.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN of de website van Telfort. Wilt u meer informatie over de abonnementen van KPN of Telfort? Dat kan ook hier: