KPN interactieve TV app vernieuwd

4 april 2018 – Bent u klant bij KPN met interactieve TV? Dan hebben we leuk nieuws voor u, want KPN heeft de populaire app voor interactieve TV vernieuwd. Wat is er zoal veranderd en verbeterd? Wij zetten het voor u op een rijtje.

Als eerste is het design veranderd en verbeterd waardoor de app nog makkelijker te gebruiken is en de beleving verbeterd is. U kon natuurlijk altijd al TV kijken in HD kwaliteit en de TV gids gebruiken om opnames in te plannen als u het niet ging redden om thuis op tijd klaar te zitten voor uw favoriete programma en deze opnames bekijken in de app op een later moment. Maar het is nu ook mogelijk om programma’s 7 dagen terug te kijken vanuit de TV gids. Dat zorgt voor nog meer kijkgemak. In de TV gids worden de programma’s die terug te kijken zijn aangeduid met de tekst “Kijk terug”.

Op de eerste pagina van de app vindt u nu meerdere zogeheten carrousels om u te inpireren. U vindt hier titels en programma’s die u terug kunt kijken of binnenkort kunt kijken op TV. Als u een Pluspakket heeft dan ziet u ook hiervan enkele suggesties terug.

Daarnaast is het in de nieuwe Interactieve TV app van KPN nu mogelijk om gebruik te maken van de Chromecast functionaliteit. Als er een Chromecast is aangesloten in het netwerk waar ook de interactieve TV app gebruik van maakt dan kunt u hier gebruik van maken. Zo kunt u heel eenvoudig streamen naar een groot scherm.

En tot slot is de interactieve TV app nu ook te gebruiken in alle landen van de EU. Alle zenders die buiten huis zijn te bekijken kunt u nu in de hele EU bekijken. Niet alle zenders zijn in het buitenland beschikbaar, dat heeft dan te maken met dat KPN niet de juiste rechten heeft.

Bent u klant bij KPN? Dan profiteert u direct van de nieuwe functionaliteiten van de KPN Interactieve TV app. De nieuwe app is per direct te downloaden in de appstores.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van KPN.
Wilt u meer weten over de abonnementen van KPN? Dat kan ook hier: