KPN interactieve TV: nieuwe HD zender RTL

17 maart 2019 – Goed nieuws voor klanten van KPN met interactieve TV, er is namelijk weer een nieuwe zender toegevoegd aan het aanbod in HD kwaliteit. Het gaat deze keer om de Duitse zender RTL. Een zender die aan alle klanten met Interactieve TV wordt aangeboden en dus al in het standaardpakket beschikbaar is voor iedereen.

Waar kunt u RTL HD vinden in uw zenderpakket? De Duitse zender RTL is terug te vinden op voorkeuzekanaal 46. Het upgraden van SD kwaliteit naar HD kwaliteit van deze zender komt op een goed moment voor de aanbieder KPN. Het is via RTL HD namelijk mogelijk om ook naar Formule 1 te kijken. Hiermee maken ze een mooie slag richting Ziggo dat via Ziggo Sport aan al haar klanten gratis sport aanbiedt, waaronder ook alle Grand Prixs in de Formule 1 dit seizoen. Als enige verschil is dat u via Ziggo ook wordt voorzien van Nederlands commentaar door Jack Plooij en Olav Mol, maar als u bij KPN geen extra abonnement wilt afnemen van 14,99 euro per maand dan is het wellicht helemaal niet erg om het Nederlandse commentaar te moeten missen. U kunt wel alle races bekijken via KPN op een Duitse zender. De zender RTL heeft wel af en toe commercials tijdens de race, maar het scheelt u wel 180 euro per jaar als u het vergelijkt met aan abonnement op Ziggo Sport via KPN.

Zoekt u nog naar een andere mogelijkheid om naar Formule 1 in het seizoen 2019 – 2020 in HD kwaliteit te kunnen bekijken? Dan kunt u een abonnement overwegen op de nieuwe streamingdienst: F1 TV Pro. Dit kost u per jaar 64,99 euro. U kunt dan wel alleen op tablet of smartphone naar de Formule 1 kijken.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van KPN.
Wilt u meer weten over de KPN abonnementen? Dat kan ook hier: