KPN Interactieve TV voegt Disney toe

4 mei 2014KPN breidt het zenderaanbod van Interactieve Televisie uit met drie Disney zenders: Disney Channel, Disney XD en Disney Junior. Op de nieuwe kanalen voor kinderen zijn originele films en series uit de Disney collectie te zien. De zenders zijn alle 3 Nederlandstalig. De nieuwe Disney zenders zijn vanaf 2 juli beschikbaar bij KPN.

KPN komt hiermee tegemoet aan de wens van vele klanten die deze drie Disney tv zenders hoog op hun verlanglijstje hadden staan. KPN is op dit moment nog de enige grote Nederlandse tv-aanbieder die nog geen enkele Disney zender in haar pakket had opgenomen. Per 2 juli 2014 komt hier dus verandering in.

De Disney zenders zijn door deze uitbreiding van KPN te ontvangen door 1,4 miljoen Nederlandse huishoudens. De nieuwe Disney zenders krijgen de volgende voorkeuzepositie in de zenderlijst:

  • Disney Channel: kanaal 19
  • Disney XD: kanaal 32
  • Disney Junior: kanaal 51

Net als bij andere Nederlandse aanbieders van de Disney kanalen het geval is, komt er ook bij KPN binnenkort nog een Engels geluidskanaal van Disney beschikbaar.

Alles in 1 pakket
Wilt u dat uw kinderen ook kunnen genieten van de Disney zenders bij KPN? Dan kunt u kiezen voor het voordelige alles in 1 pakket of 2 in 1 pakket van KPN.

Wilt u eerst de pakketten van KPN nog onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: