KPN Internet en TV Transferweken

2 augustus 2018 – Het is alweer augustus, en de maand augustus staat traditiegetrouw in het teken van de transfers in de voetbalwereld. Welke talenten van Ajax, Feyenoord en PSV gaan er op het laatste moment toch nog naar het buitenland om hun carriere voort te zetten? KPN speelt hier op in met een leuke actie waar u van kunt profiteren. Want als u deze maand de transfer maakt naar KPN internet en TV dan profiteert u van een mooie korting, maar krijgt u ook een leuk gratis voetbalcadeau. Oftewel de KPN transferweken. Voor welk cadeau gaat u kiezen?

Wanneer zijn de KPN transferweken?

Deze KPN actie is in de maand augustus en is al gestart. U kunt dus direct profiteren!

Wat zijn de KPN transferweken?

Kiest u in de maand augustus voor KPN internet en TV? Dan profiteert u van extra korting en een leuk voetbalcadeau.

Qua korting krijgt u de eerste 3 maanden een hoge korting op uw abonnementskosten. U betaalt de eerste 3 maanden namelijk slechts 39 euro per maand. Hiermee heeft u al een besparing van 67,50 euro te pakken. Maar dat is nog niet alles, want de transferweken zorgen ervoor dat u ook een mooi gratis cadeau uit kunt kiezen dat te maken heeft met voetbal. U kunt namelijk kiezen uit de volgende cadeaus, helemaal gratis als u kiest voor KPN internet en TV:

  • Een officieel thuisshirt van uw favoriete voetbalclub ter waarde van 80 euro
  • Bezoek een eredivisiewedstrijd met twee eredivisie wedstrijdkaarten ter waarde van 90 euro
  • Ga naar een leuke clinic op een KNVB campus met eredivisiespelers ter waarde van 80 euro
  • De Bosatlas van de complete Nederlandse voetbal ter waarde van 29,95 euro

Vier hele mooie cadeaus waar u uit kunt kiezen. Let wel op, want OP=OP! Dus heeft u gekozen? Ga dan direct naar de website van KPN en kies voor KPN internet en televisie en vraag snel uw cadeau aan.

Hoe werken de KPN transferweken met de cadeaus?

Bestel tijdens de transferweken een internet en TV abonnement online bij KPN. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een unieke code per mail. Met deze unieke code kunt u uw favoriete voetbalcadeau bestellen.

KPN Transferweken Loterij

Maar dat is nog niet alles, want naast dat u een cadeau op het gebied van voetbal kunt kiezen dat u sowieso thuis gestuurd krijgt kunt u ook nog eens helemaal gratis meedoen met een Loterij van KPN. Hiermee kunt u kans maken op nog meer leuke voetbalprijzen zoals:

  • Win een teamweekend op de KNVB Campus voor 16 personen ter waarde van 2400 euro
  • Ga lekker als VIP naar een voetbalwedstrijd met 2 VIP wedstrijdkaarten voor uw favoriete Eredivisieclub ter waarde van 300 euro
  • Een dagje meekijken achter de schermen bij FOX Sports Studio’s ter waarde van 200 euro
  • Een leuke meet & greet met uw favoriete Eredivisiespeler ter waarde van 200 euro

FOX Sports Eredivisie

Bent u voetbalfan en wilt u geen wedstrijd missen het komende seizoen in 2018 – 2019? Bij KPN Internet en TV kunt u natuurlijk ook kiezen voor een zenderpakket met 3 zenders van FOX Sports zodat u geen enkele wedstrijd hoeft te missen. U kunt dit pakket makkelijk aan en uitzetten en daar elke maand een andere keuze in maken via MijnKPN en het kost slechts 7,50 euro per maand.

Overtuigd of meer weten? Ga dan naar de website van KPN.
Wilt u meer weten over de KPN pakketten? Dat kan ook hier: