KPN introduceert Begin Gemist

7 mei 2014KPN maakt een combinatie tussen uitzending gemist en opnemen, oftewel Begin Gemist. Deze nieuwe dienst van KPN maakt het mogelijk om direct terug naar het begin te gaan van je favoriete tv-programma. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld geen haast te maken met de kinderen in bed te stoppen, kunt u rustig eten (dat kan ook met het bord op schoot voor de TV natuurlijk) of kunt u eerst nog even wat werk afmaken voordat u begint met het kijken naar uw favoriete TV programma.

Hoe werkt Begin Gemist?
Dat is eigenlijk heel eenvoudig. In het TV-menu van Interactieve TV van KPN staat een ‘Begin Gemist-icoon’ bij de programma’s waarvoor deze nieuwe dienst beschikbaar is. Met één druk op de groene knop van de afstandsbediening herstart vervolgens uw programma dat u vanaf het begin wilt kijken.

Bestaande klanten
Heeft u wel al Interactieve TV van KPN, maar nog geen Begin Gemist? De komende tijd gaat KPN een nieuw TV-menu uitrollen en activeren bij alle klanten met Interactieve TV. Hiervoor hoeft u zelf niks te doen. KPN neemt hiervoor contact met u op. Uw TV-ontvanger krijgt dan nieuwe software (dat is allemaal gewoon gratis). En als het nodig is stuurt KPN u zelfs een nieuwe TV-ontvanger toe (ook gratis).

Kunt u niet wachten? Dan kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van KPN. Die kunnen u vertellen hoe u snel gebruik kunt maken van Begin Gemist.

Wat kost Begin Gemist?
Begin Gemist is gratis op publieke en enkele commerciële zenders. Voor programma’s op RTL en SBS wordt een bedrag gevraagd. Dit is €0,99 of €2,99. Betalen kan eenvoudig en snel via de afstandsbediening. Dit bedrag wordt dan vanzelf op uw volgende factuur in rekening gebracht.

U kunt aan de iconen zien of een programma gratis is of tegen betaling. De TV-zenders bepalen of een programma beschikbaar is en of deze gratis of betaalbaar is.

Begin Gemist KPN

 

 

 

De gratis zenders zijn:

  • Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, Discovery, TLC, Investigation Discovery, TLC HD, Comedy Central, Nickelodeon, MTV

De betaalde zenders zijn:

  • RTL4, RTL5, SBS6, RTL7, RTL8, Net5, Veronica

In de extra zender pakketten zijn de volgende zenders beschikbaar (verschilt per pakket welke beschikbaar is):

  • Animal Planet, Animal Planet HD, Discovery Science, Discovery HD, Discovery World

Alles in 1 pakket KPN
Heeft u geen Interactieve TV van KPN? Maar wilt u dit wel graag, zodat u ook gebruik kunt maken van Begin Gemist? Kies dan nu welk alles in 1 pakket van KPN bij u past en bestel deze.

Wilt u eerst de pakketten van KPN onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website:

Bron: KPN