KPN lanceert sportprogramma Clubhuis 16

30 december 2015KPN biedt, in navolging van Ziggo, nu ook een exclusief sportprogramma aan. Het sportprogramma heet Clubhuis 16 en zal gepresenteerd worden door Filemon Wesselink. In de studio zal Filemon wekelijks topsporters van Nederlandse bodem ontvangen. Het sportprogramma zal zich richten op bekende en minder bekende sporten. Ook zijn er sportreportages te zien van bekende verslaggevers, zoals Lars Gierveld (van Rambam), Dennis van de Ven (van Draadstaal) en Stijn van Vliet (van Streetlab). In elke aflevering is er een zogeheten masterclass. In dit onderdeel zullen ze inzoomen op specifieke onderdelen van een sport. Alle afleveringen van Clubhuis 16 zullen beginnen met een voorbespreking in een kleedkamer en een nabespreking onder de douche. Net zoals bij het sporten.

Waar is Clubhuis 16 te zien?
Clubhuis 16 is exclusief beschikbaar voor KPN klanten met een abonnement op interactieve TV en valt onder KPN Presenteert. Klanten met KPN interactieve TV kunnen het sportprogramma zien via TV, de iTV app en via de internetbrowser op de laptop of tablet. Het programma wordt elke week om dinsdag om 16.00 uur uitgezonden. Een aflevering duurt 25 minuten.

Clubhuis 16 versus Peptalk
Clubhuis 16 is het antwoord van KPN op het sportprogramma Peptalk van concurrent Ziggo. Peptalk wordt gepresenteerd door Jack van Gelder en Frank Evenblij. Peptalk is alleen te zien voor klanten van Ziggo via de Horizon Mediabox via Replay TV en wordt op maandag uitgezonden. Beide programma’s kunnen on demand de hele week worden teruggekeken.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over KPN Clubhuis 16? Ga dan naar de website van KPN. Bent u nog geen klant bij KPN, maar wilt u meer informatie over de KPN pakketten of die van Ziggo? Dat kan ook op deze website: