KPN Play gelijktijdig op 2 apparaten

23 juli 2016 – KPN heeft een wijziging doorgevoerd in het online TV-abonnement van KPN Play. U kunt nu tegelijkertijd op 2 apparaten gebruik maken van KPN Play.

U kon tot nu toe 5 apparaten aansluiten op 1 abonnement, maar dan ook slechts met 1 apparaat tegelijkertijd naar de beschikbare TV-zenders kijken. Dat is nu dus iets verbeterd. U kunt nog niet met alle 5 de apparaten tegelijk naar de beschikbare TV-zenders kijken, maar wel met 2 apparaten. En dat kan wel erg praktisch zijn. Zo kunnen meerdere mensen bij u thuis tegelijk gebruik maken van dit abonnement.

Een KPN Play abonnement kost standaard €14,99. Regelmatig is er een actie waardoor u het eerste jaar maar €11,99 hoeft te betalen. En de eerste maand is sowieso gratis. Het abonnement is vervolgens maandelijks opzegbaar.

Probeer KPN Play nu 1 maand gratis

KPN Play biedt u een compleet aanbod. Zo kijkt u live naar 26 TV-zenders maar kunt u ook kijken naar de nieuwste films, series of documentaires uit de on demand bibliotheek. Is dat nog niet voldoende? Dan kunt u ook kiezen uit het HBO-aanbod. Daarnaast kunt u profiteren van diensten zoals Uitzending Gemist, Begin Gemist en het opnemen van programma’s. Zo mist u nooit meer uw favoriete TV-programma of serie.

Probeer KPN Play nu 1 maand gratis