KPN Play via website en Apple TV

4 augustus 2016 – KPN heeft de opties en mogelijkheden van KPN Play uitgebreid. Als u een abonnement heeft dan kunt u vanaf nu via de site playvankpn.nl kijken, maar ook via de Apple TV. Dit is een uitbreiding op de apps voor Android en iOs waarmee het tot nu toe alleen mogelijk was om naar KPN Play te kijken.

De KPN Play app voor tablets en smartphones ondersteunde al langere tijd de techniek om te streamen met Chromecast, maar in de nieuwe versie van de app is nu Airplay toegevoegd. Hierdoor kunt u nu ook KPN Play bekijken via alle modellen van de Apple TV. Er is geen eigen app.

Is KPN Play iets voor u? Kijkt u steeds minder naar de TV op uw televisie thuis? Dan is KPN Play misschien iets voor u. U kunt namelijk voor €11,99 per maand naar de televisie kijken via apps en vanaf nu ook via Apple TV en een website. Hiervoor heeft u alleen maar een internetverbinding nodig. En het mooie is, dit hoeft niet per se een internetverbinding van KPN te zijn. Als u ergens anders al een los internet abonnement heeft dan kan dat dus ook prima samen.

Er zitten geen beperkingen aan. U kunt overal naar de TV kijken. Zelfs als u op de camping bent.
Met KPN Play kijkt u naar 26 zenders, inclusief de 3 HBO zenders. Als u een los abonnement neemt voor HBO bij een andere aanbieder, dan betaalt u waarschijnlijk al net zoveel voor alleen HBO.

Sinds kort is er ook een concurrent van KPN Play, namelijk KNIPPR (van T-Mobile). Daarmee kunt u zelf kiezen welke zenders u afneemt. Dit is ook wel bekend als TV a la carte.

Wilt u meer weten? Kijk dan op de website van KPN Play.