KPN Pluspakket uitgebreid en KPN Play goedkoper

21 november 2016 – KPN heeft laten weten dat ze vanaf 1 januari 2017 het KPN Pluspakket gaan uitbreiden. Ook zal de online TV dienst KPN Play omlaag gaan in prijs. In dit artikel leest u wat er precies veranderd en wordt toegevoegd. De wijzigingen hebben te maken met het verdwijnen van HBO bij KPN per 1 januari 2017.

Bent u klant bij KPN en heeft u een KPN Alles in 1 Premium pakket? Dan krijgt u vanaf 1 januari het uitgebreide KPN PlusPakket en het pakket FOX Sport Eredivisie. Maakt u gebruik van KPN alles in 1 inclusief mobiele telefonie? Dan krijgt u als extra ook het Kids Pakket gratis erbij.

Bent u een KPN Compleet klant zonder een KPN alles in 1 Premium pakket, maar heeft u een ander KPN alles in 1 pakket? Dan kunt u vanaf 1 januari kiezen uit enkele gratis zenderpakketten: het PlusPakket, FOX Sport Eredivisie of het Kids Pakket.

Wat gaat er veranderen in het KPN PlusPakket?
Het KPN PlusPakket wordt uitgebreid met extra films en series. U moet hierbij denken aan: Mannenharten 2, Schone Handen, Soof, The Walking Dead, Borgen, The Legend of Tarzan, The Hobbit, en enkele anderen, waaronder enkele voor kinderen: Brandweerman Sam en Casper en Emma. In totaal betekent dit een uitbreiding van enkele honderden uren aan films en series.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN.

Prijsverlaging KPN Play

Daarnaast heeft KPN aangekondigd dat ze vanaf eind december (29 december) de prijs gaan verlagen van KPN Play. In dit pakket zaten ook de HBO zenders, maar die zijn natuurlijk ook niet meer te zien vanaf januari 2017. KPN biedt hiervoor geen vervangende nieuwe of andere zenders. Daarom gaan ze de prijs verlagen. De oude prijs is €14,99 per maand. De nieuwe prijs vanaf 29 december wordt €11,99. De eerste maand van KPN Play is nog steeds gratis. En als u gebruik maakt van het introductie aanbod dan komt dit straks neer op €8,99. De nieuwe prijzen gelden voor nieuwe klanten maar ook voor bestaande klanten van KPN Play. Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN Play.

Wilt u meer informatie over de KPN alles in 1 pakketten? Dat kan ook op deze website: