KPN Presenteert nu voor alle KPN klanten

31 mei 2016KPN heeft een nieuwe versie gelanceerd van de interactieve TV online app. Hierdoor is het mogelijk dat u als klant van KPN naar de exclusieve content van KPN Presenteert kunt kijken.

Tot nu toe was de exclusieve content van KPN Presenteert alleen te ontvangen en zien via de TV decoder en de app voor mobiele apparaten. En alleen als u als klant van KPN een abonnement had op Interactieve TV. Maar dat is nu niet meer per se een vereiste. Het maakt niet uit wat voor abonnement u heeft bij KPN. Of het nou een mobiel abonnement, een alles in 1 pakket, een internet en tv abonnement of alleen een digitenne abonnement is. U kunt in alle gevallen gebruik maken van de Interactieve TV Online-app en gebruik maken van KPN Presenteert.

Via KPN Presenteert kunt u onder andere kijken naar exclusieve programma’s over sport, muziek, series, documentaires en naar het sportprogramma Clubhuis 16. Bent u dus klant van KPN? Dan is het zeker de moeite waard om de app te downloaden en eens een kijkje te nemen. U hoeft er tenslotte niks extra’s voor te betalen.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN. Bent u nog geen klant bij KPN, maar overweegt u dat wel te worden? Ga dan naar de website van KPN voor meer informatie of bekijk de volgende abonnementen op deze website: