KPN primeur: TV5 Monde Europe HD

6 december 2017KPN heeft een primeur te pakken. Ze zijn de eerste aanbieder in Nederland die de zender TV5 Monde Europe HD aanbieden in HD kwaliteit. Hiermee volgt KPN de trend van Ziggo die ook bezig zijn om het HD-aanbod continu uit te breiden met nieuwe zenders. Maar er is nog meer bij KPN, want niet alleen TV5 Monde Europe is toegevoegd aan het zenderaanbod in HD kwaliteit, ook de nieuwszender (Engelstalig) Al Jazeera is in HD kwaliteit toegevoegd bij KPN. Als we kijken naar TV5 Monde Europe HD dan gaat het om de Franstalige internationale zender die een aantal programma’s ook Nederlands ondertiteld. Klanten van Ziggo kunnen deze zender op dit moment alleen in SD kwaliteit bekijken.

U kunt de HD-versies van de nieuwe zenders vinden op kanaal 739 en 740. De SD varianten kunt u gewoon blijven bekijken op kanaal 42 (AL Jazeera) en kanaal 92 (TV5Monde Europe). De HD versies zijn overigens niet alleen bij KPN te zien, maar ook bij Telfort en XS4ALL natuurlijk.

Zitten de zenders Al Jazeera HD en TV5Monde Europe HD in het interatieve TV basispakket? Ja zeker. Dit betekent dat als u een abonnement heeft van KPN met interactieve TV dat u naar deze zenders in HD kwaliteit kunt kijken.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van KPN.

Wilt u meer weten over de abonnementen van KPN? Dat kan ook hier: