KPN serie Finex voor iedereen beschikbaar

7 maart 2018KPN zet de Nederlandse crimeserie Finex de komende twee weken in de etalage. Dat betekent dat iedereen in Nederland de serie kan bekijken.

KPN maakt voor haar eigen platform KPN Presenteert exclusieve series die alleen beschikbaar zijn voor klanten van KPN. Hierdoor probeert KPN haar klanten aan zich te binden en nog niet klanten te verleiden om uiteindelijk ook klant te worden bij KPN. Andere telecomaanbieders vinden dit oneerlijk, want alleen KPN en Ziggo zijn groot genoeg en hebben de budgetten om exclusieve series en programma’s te maken.

Maar voor nu kunt u allemaal de nieuwe Nederlandse serie Fenix bekijken. Het gaat in totaal om 8 beschikbare afleveringen die u via de site van KPN kunt bekijken. De aflevering zijn tot medio maart gratis beschikbaar. Bent u al klant bij KPN dan kunt u de serie natuurlijk ook via de Interactieve TV ontvanger bekijken. Voor de niet klanten geldt dat ze dit via de site van KPN kunnen bekijken. Als u wel klant bent bij KPN dan zijn de afleveringen ook na medio maart gewoon nog voor u te bekijken.

Finex

De serie Finex gaat over twee families uit Noord-Brabant die te maken hebben met de onderwereld. Achter het mooie en relatief rustige leven in Brabant gaat een wereld schuil van georganiseerde drugscriminaliteit. Daar komen de hoofdpersonen Jara en Rens, gespeeld door Rifka Lodeizen en Teun Luijkx, achter als zij weer terugkeren naar de provincie waar ze zijn opgegroeid. De een wil de naam van haar vader vooral zuiveren en de ander wil afstand nemen van zijn criminele familie. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn als het misschien lijkt. Nieuwsgierig? Neem de komende dagen dan zeker een kijkje.

Wilt u meer weten over de serie Finex? Ga dan naar de website van KPN.
Wilt u meer weten over de huidige abonnementen van KPN? Dat kan ook hier: