KPN, Spotify en XITE lanceren My Spotifiy Top 10

12 maart 2016KPN biedt binnenkort de muziekzender XITE in HD-kwaliteit aan. Maar dat is niet alles. KPN gaat samen met XITE en Spotify programma’s maken. Deze zijn alleen te zien voor klanten van KPN met interactieve TV. KPN werkt al langer samen met Spotify. Zo kunt u als klant van KPN alles in 1 bij de meeste abonnementsvormen ook gratis gebruik maken van Spotify Premium. Hiermee kunt u als klant dus overal waar u wilt gebruik maken van Spotify en luisteren naar uw favoriete muziek. Waar en wanneer het u uitkomt. Als u dit Spotify abonnement los zou moeten betalen dan kost dat u €10 per maand, maar bij KPN alles in 1 krijgt u het erbij zonder meerkosten.

KPN gaat nu dus nog een stapje verder in de samenwerking. De muziekzender XITE gaat wekelijks een serie muzikale portretten maken in het programma ‘My Spotify Top 10’. Artiesten zullen in dit programma herinneringen ophalen aan hun favoriete muziek. Het zal uitgezonden worden op woensdag om 16.00uur. En elke aflevering komt er een andere artiest aan bod. De eerste paar artiesten zijn: Don Diablo, Kraantje Pappie, Luca Hamming en Causes. Heeft u een abonnement bij KPN? Dan kunt u dit kijken via KPN Play of KPN Presenteert.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN. Wilt u meer informatie over de alles in 1 pakketten van KPN, dan kunt u daarvoor naar de site van KPN of u kunt de alles in 1 pakketten vergelijken op deze site: