KPN stopt met KPN Play

2 juni 2018KPN heeft laten weten dat ze gaan stoppen met de online tv en videodienst KPN Play. Per 2 juli 2018 trekt KPN de stekker uit dit product. Deze dienst van KPN, die werd gelanceerd in 2015 blijkt uiteindelijk toch niet populair genoeg onder consumenten. Het product was vooral gericht op bijvoorbeeld jongere mensen die op hun smartphone of tablet online TV willen kijken. Maar inmiddels biedt bijna elke aanbieder van een alles in 1 pakket of internet en tv pakket dit aan als onderdeel van het gewone abonnement. Online TV kijken via een app op een smartphone of tablet is al mogelijk en daarvoor hoeft niet een los KPN Play abonnement meer voor te worden afgesloten. Het voordeel van KPN Play was wel dat u niet per se een internetabonnement hoefde te hebben van KPN om hier gebruik van te kunnen maken. Ook met andere internetaanbieders werkte de dienst gewoon in combinatie met een KPN Play abonnement. Maar een vervanger voor nu kan dus de iTV app zijn van KPN, maar dan moe tu wel een KPN abonnement nemen met internet en TV.

Heeft u KPN Play? Dan kunt u tot 2 juli 2018 gewoon nog blijven kijken. Er zullen geen abonnementskosten meer in rekening worden gebracht na 2 juli.

Toeval of niet, maar de vergelijkbare dienst van T-Mobile, genaamd Knippr liet laatst ook al weten dat ze stoppen. Per 1 juni is ook uit dit product de stekker getrokken.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van KPN.
Wilt u meer weten over de abonnementen van KPN? Dat kan ook hier: