KPN terugkijken via TV-gids mogelijk

25 januari 2017KPN volgt Ziggo en heeft het per direct mogelijk gemaakt om TV-programma’s terug te kijken die u niet heeft opgenomen. Dit was tot nu toe niet mogelijk, maar als u Interactieve TV heeft van KPN dan kunt u dat vanaf nu wel doen. U kunt de programma’s tot maar liefst 7 dagen terug alsnog bekijken.

De zenders die onderdeel zijn van uw TV abonnement bij KPN  bieden u nu deze optie. U kunt daardoor programma’s die 7 dagen geleden zijn uitgezonden gewoon direct terugkijken via de TV-decoder. U kunt deze vinden via de TV-gids. Met deze nieuwe optie biedt KPN u een extra dienst naast de opties die u al had die in de buurt liggen. Denk hierbij aan Begin Gemist waarbij u alleen de programma’s die op dat moment nog bezig zijn vanaf het begin kunt terugkijken. Stel u heeft bijvoorbeeld de eerste 25 minuten gemist van een serie, dan kunt u gewoon starten met kijken in de eerste minuut. Dat is ideaal, zo mist u nooit meer iets. Daarnaast was het al mogelijk om programma’s op te nemen in de cloud. Deze opnames kon u dan 365 dagen lang bewaren en onbeperkt terugkijken. Deze functie blijft ook gewoon behouden, maar hierbij moet u natuurlijk wel zelf opdracht geven om een programma op te nemen. Maar vanaf nu kunt u dus ook programma’s tot 7 dagen terug kijken als u deze niet zelf heeft opgegeven om op te nemen. Ze zijn gewoon beschikbaar.

Met deze nieuwe optie / dienst volgt KPN eigenlijk Ziggo. Ziggo biedt dit al langere tijd aan onder de dienst Replay TV en met de Ziggo GO app.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN.

Wilt u meer weten over de abonnementen van KPN of Ziggo? Dat kan ook hier: