KPN TV Plus aanbieding

KPN TV+ is dé nieuwe manier van TV kijken bij KPN en is gelanceerd op 23 januari 2023. Nieuwsgierig? Wij leggen u graag precies uit wat KPN TV+ is, maar informeren u ook direct graag over de huidige KPN TV Plus aanbieding. Want u kunt KPN TV Plus direct met korting proberen. Hoe ziet de KPN TV Plus aanbieding eruit? Wij zetten het voor u op een rijtje.

KPN TV+ 12 maanden gratis

Kiest u nú voor KPN internet en TV+ met TV-zenders? Dan krijgt u maar liefst 1 jaar gratis KPN TV+. KPN TV+ kost normaal gesproken 12,50 euro per maand. Hiermee krijgt u maar liefst 150 euro korting in het eerste jaar. Een zeer interessante KPN aanbieding. Als u kiest voor KPN internet en TV+ kunt u rekenen op een heel compleet abonnement.

De internetpakketten van KPN bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit de snelheden: 100Mb/s, 200 Mb/s of 1.000Mb/s. Is er bij u glasvezel internet beschikbaar? Dan krijgt u zonder extra kosten een glasvezel verbinding van KPN. De prijzen van de KPN internetpakketten zijn recent omlaag gegaan en daardoor erg scherp. U betaalt nu:

  • KPN internet Snel – 100 Mb/s – slechts 42,50 euro per maand
  • KPN internet Supersnel – 200 Mb/s – slechts 50 euro per maand
  • KPN internet Ultrasnel – 1.000 Mb/s – slechts 52,50 euro per maand

Direct profiteren!

Wat maakt KPN TV+ met TV-zenders aantrekkelijk?

U krijgt toegang tot live TV en al uw favoriete streamapps op 1 scherm. Dat betekent:

  • De nieuwe KPN TV+ box in bruikleen
  • Meer dan 65 TV zenders inclusief gratis ESPN
  • Altijd en overal TV kijken zoals u gewend bent van KPN met de TV app
  • Makkelijk zoeken naar uw favoriete programma, serie of film

Wilt u meer weten over de KPN TV+ aanbieding? Of het KPN internet en TV pakket? Check dan de KPN website en profiteer direct van deze leuke introductie aanbieding.