KPN verandert prijs TV-abonnementen

31 december 2017KPN gaat op 2 januari 2018 de prijs van de aanvullende TV abonnementen van Interactieve TV veranderen. In sommige gevallen wordt het aanvullende TV pakket iets goedkoper, namelijk een eurocent. En in andere gevallen worden de TV abonnementen wat duurder. Wat verandert er precies? We zetten het voor u op een rijtje.

KPN TV abonnementen die goedkoper worden

Een aantal TV abonnementen gaan goedkoper worden. Prijzen die nu netjes zijn afgerond, worden dan aangepast naar een bedrag dat eindigt op 99 eurocent. Wat bedoelen we precies? Het KPN PlusPakket kost nu 10 euro per maand en vanaf 2 januari 2018 kost het PlusPakket 9,99 euro. Een cent goedkoper dus. Deze aanpassingen worden ook doorgevoerd bij het Hindi pakket en het opnemen abonnement. De abonnementen van Ziggo Sport en Film1 worden nog wat meer verlaagd, namelijk van 15,50 euro naar 14,99 euro per maand.

KPN TV abonnementen die duurder worden

Maar KPN verhoogt ook enkele abonnementen. Het gaat hierbij om het Duitse TV pakket dat van 2,50 euro naar 2,99 euro gaat per maand. Het Turkse pakket gaat van 7,50 euro naar 7,99 euro per maand en het Erotiek pakket gaat naar een nieuwe prijs van 12,99 euro per maand.

Waarom doet KPN deze wijzigingen? Ze geven aan dat het veroorzaakt wordt door de uitbreiding van het aantal zenders en video on demand die de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van KPN.
Wilt u meer weten over de abonnementen van KPN? Dat kan ook hier: