KPN verhoogt internetsnelheid

3 juli 2015 – KPN heeft per 1 juli de snelheden van het vaste internet verhoogd en nieuwe losse internet abonnementen gelanceerd.

De verhoging van de internetsnelheid geldt voor de alles in 1 pakketten die KPN aanbiedt. Het alles in 1 Instap pakket had een downloadsnelheid van 10 Mb/s en een uploadsnelheid van 1 Mb/s. Dit is nu verhoogd naar 20 Mb/s down en 2 Mb/s up. Een verdubbeling dus. Gezien de concurrentie had KPN ook niet heel veel keuze. Aangezien die allemaal al langere tijd een snelheid van 20 Mb/s of iets sneller nog aanbieden in hun instap pakket.

Het alles in 1 standaard en alles in 1 premium pakket is qua downloadsnelheid omhoog gegaan van 50 Mb/s naar 60 Mb/s en de uploadsnelheid is verhoogd van 5 Mb/s naar 6 Mb/s.

Als u deze snelheden nog niet snel genoeg vindt dan zit u ook nog steeds goed bij KPN. U kunt het pakket upgraden naar 100 Mb/s down en 10 Mb/s up voor slechts €5 extra per maand. Of u kunt kiezen voor 100 Mb/s down en 100 Mb/s up voor €7,50 per maand. Is ook dat nog niet snel genoeg? Dan kunt u kiezen voor 500 Mb/s down en up voor €17,50 per maand extra.

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 pakket? Maar heeft u voldoende aan alleen een internet abonnement. Ook die heeft KPN vernieuwd. U kunt nu kiezen uit abonnementen met dezelfde snelheden als bij de alles in 1 pakketten. Zo heeft u al 60 Mb/s download en 6 Mb/s uploadsnelheid voor € 37,50 per maand.

Meer informatie? Ga naar de website van KPN.

Wilt u eerst de alles in 1 pakketten of internetabonnementen van KPN met elkaar vergelijken? Dat kan ook op deze website: