KPN Weekenddeal

KPN Weekenddeal: stap dit weekend over naar KPN Internet en TV en profiteer van een unieke actie. Overstappen naar KPN? Dan is dit het moment. Je krijgt nu namelijk tijdelijk een gratis Samsung Galaxy Chromebook Go ter waarde van 359 euro cadeau. Profiteer nu direct van deze unieke actie!

KPN Weekend deal: gratis Samsung Chromebook

Als u vóór zondagavond 21 augustus 23.59 uur de overstap maakt naar KPN internet en televisie dan krijgt u de Samsung Galaxy Chromebook Go helemaal gratis. Deze chromebook heeft een 14 inch HD led beeldscherm, een Intel Celeron processor, 64 GB geheugen en 4 GB werkgeheugen, de optie om het geheugen verder uit te breiden met MicroSD, heeft 2 USB-C poorten en 1 USB 3.2 poort en ook nog eens 2 maal 1,5 W Stereo geluid. Oftewel, helemaal super in het kader van ‘back to school’.  Was u toch al van plan om over te stappen naar KPN internet en TV, dan is dit hét moment. Kies nu voor KPN internet (en televisie)!

Hoe werkt het precies?

  1. Bestel online het KPN internet abonnement en kies het welkomst cadeau dat bij jou past
  2. Kies de juiste aansluitdatum
  3. Zodra jouw abonnement wordt geactiveerd wordt de Samsung Chromebook naar je opgestuurd
  4. Met behulp van een Track&Trace code kun je de levering volgen en controleren.
  5. Je kunt de Chromebook direct gebruiken én natuurlijk genieten van jouw nieuwe KPN abonnement.

KPN Weekend deal: keuzemogelijkheden

Wil je overstappen naar KPN, maar kies je liever voor een ander welkomst cadeau? Dat kan, je kunt namelijk kiezen uit de volgende opties:

  • Een Samsung Galaxy Chromebook Go ter waarde van 359 euro.
  • 6 maanden Internet en TV voor slechts 35 euro per maand. Hiermee profiteer je van een flinke korting op de maandelijkse kosten. Het maakt niet uit welk pakket u kiest, kiest u voor een hogere internetsnelheid? Dan is de korting in totaal ook hoger.
  • 2 KPN SuperWifi punten gratis cadeau ter waarde van 199 euro. Hiermee heb je overal in huis en rondom huis een nog veel sterkere Wifi verbinding.

Kies zorgvuldig, want na het maken van jouw keuze en het online bestellen van het KPN internet en TV pakket kun je de keuze niet meer wijzigen.

Bekijk hier alle KPN welkomstcadeaus uitgebreider.

Alleen dit weekend via de KPN webshop

Deze unieke KPN Weekend Deal kunt u alleen afsluiten in de online KPN webshop. In de KPN winkels is deze actie niet verkrijgbaar. Dus wacht niet langer en profiteer nu online op de site van KPN. Deze SUPER KPN aanbieding is beschikbaar van vrijdagochtend 9.00 uur tot en met aanstaande zondag 23.59 uur.

Eerdere KPN weekend deals

De speciale KPN weekend deals komen regelmatig terug. Van tevoren is niet te zeggen wat dé exacte weekend deal wordt bij KPN. Acties die tot nu toe zijn geweest:

  • Een Philips Smart TV cadeau ter waarde van 449 euro.
  • Een Apple iPad cadeau ter waarde van 389 euro.

Waar kunt u sowieso op rekenen als u kiest voor KPN?

Bij KPN weet u één ding zeker, en dat is dat u kiest voor kwaliteit. Is er glasvezel internet bij u beschikbaar? Dan krijgt u zonder dat u daar meer voor hoeft te betalen ook een glasvezelverbinding thuis. Hiermee heeft u altijd de meest stabiele snelheid thuis. Wilt u eerst kijken of een andere aanbieder toch beter bij u past? Start dan met internet vergelijken. Wel een grote kans dat KPN internet alsnog bovenaan uw lijstje terecht komt natuurlijk.