KPN Weekenddeal

KPN Weekenddeal: stap dit weekend over naar KPN Internet en TV en profiteer van een unieke actie. Je krijgt nu ALLEEN DIT WEEKEND:

  • Een gratis Apple iPad 64GB ter waarde van maar liefst 439 euro!
  • Of kies voor 1 jaar gratis KPN TV. Dat is ruim 150 euro korting! Profiteer nu direct van deze unieke actie als welkomstcadeau!
  • En sowieso geen aansluitkosten ter waarde van 25 euro

Overstappen naar KPN en profiteren van deze actie? Je hebt nog maar tot a.s. zondagavond.

KPN Weekend deal: gratis Apple iPad twv 439 euro

Als u vóór zondagavond 3 maart 23.59 uur de overstap maakt naar KPN internet en televisie dan krijgt u de deze unieke welkomstkorting.

Wat is de exacte KPN Weekend Aanbieding?

  • Stap nu over naar KPN Internet en TV en pak deze onweerstaanbare aanbieding: de Philips UHD Smart TV, model 43PUS7608/12, met een indrukwekkende beeldschermdiagonaal van 43 inch (108 cm). Deze TV is niet zomaar een televisie; het is een venster naar een nieuwe wereld van entertainment. Met zijn 4K Ultra HD LED-scherm biedt deze Philips Smart TV een adembenemende kijkervaring, waarbij elk detail haarscherp en levensecht overkomt.Maar het gaat niet alleen om het beeld; de Dolby Vision-technologie zorgt voor een ongeëvenaarde kleurdiepte en contrast, waardoor elke scène tot leven komt. En wat dacht je van het geluid? Met Dolby Atmos ervaar je een geluidskwaliteit die je midden in de actie plaatst, of je nu geniet van je favoriete films, series, muziek of games.Als Smart TV biedt dit model van Philips talloze mogelijkheden om verbonden te blijven met je favoriete content. Stream eenvoudig films en series via populaire apps, blijf op de hoogte van het laatste nieuws of ontdek nieuwe muziek. En dit allemaal met een gebruiksvriendelijke interface die navigeren door al deze opties een fluitje van een cent maakt.Mis deze kans niet en haal de Philips UHD Smart TV 43 inch in huis met de speciale KPN Weekenddeal. Een perfecte combinatie van kwaliteit, technologie en entertainment wacht op je. Beperkte voorraad, dus wees er snel bij!

Wat is de 12 maanden korting actie?

U kunt ook kiezen voor 12 maanden Internet en TV voor slechts 50% per maand (bij een 2-jarig abonnement). Zo betaalt u de eerste 12 maanden lagere abonnementskosten. De korting loopt hiermee op tot maximaal 390 euro.

Was u toch al van plan om over te stappen naar KPN internet en TV, dan is dit hét beste moment. Kies nu voor KPN internet (en televisie)!

Hoe werkt het precies?

  1. Bestel online het KPN internet abonnement en kies het welkomst cadeau dat bij jou past
  2. Kies de juiste aansluitdatum
  3. Zodra jouw abonnement wordt geactiveerd wordt gaat jouw gekozen welkomstaanbieding ook in. Is dat een extra zenderpakket? Dan wordt deze direct actief. Heb je gekozen voor een fysiek cadeau (bijv. een TV, soundbar of een kortingsbon), dan wordt deze naar je opgestuurd.
  4. Met behulp van een Track&Trace code kun je de eventuele fysieke levering volgen en controleren.
  5. Je kunt het gekozen welkomstcadeau gebruiken natuurlijk genieten van jouw nieuwe KPN abonnement.

KPN Weekend deal: keuzemogelijkheden

Wil je overstappen naar KPN, dan heb je een aantal keuzes qua welkomst cadeau. Dit weekend kun je kiezen uit uit de volgende opties:

  • Gratis Apple iPad ter waarde van 439 euro.
  • 6 maanden Internet en TV voor slechts 35 euro per maand. Hiermee profiteer je van een flinke korting op de maandelijkse kosten. Het maakt niet uit welk pakket u kiest, kiest u voor een hogere internetsnelheid? Dan is de korting in totaal ook hoger.
  • 2 KPN SuperWifi punten gratis cadeau ter waarde van 199 euro. Hiermee heb je overal in huis en rondom huis een nog veel sterkere Wifi verbinding.

Genoeg keuze! En alle opties zijn hartstikke leuk. Wacht dus niet langer met het online bestellen van het KPN internet en TV pakket dat het beste bij jou past en kies het leukste welkomstcadeau. Wees op tijd, want na dit weekend stopt deze actie weer.

Bekijk hier alle KPN welkomstcadeaus.

Alleen dit weekend via de KPN webshop

Deze unieke KPN Weekend Deal kunt u alleen online afsluiten in de online KPN webshop. In de KPN winkels is deze actie niet verkrijgbaar. Dus wacht niet langer en profiteer nu online op de site van KPN. Deze SUPER KPN aanbieding is beschikbaar van vrijdagochtend 9.00 uur tot en met aanstaande zondag 23.59 uur.

Eerdere KPN weekend deals

De speciale KPN weekend deals komen regelmatig terug. Van tevoren is niet te zeggen wat dé exacte weekend deal wordt bij KPN. Acties die tot nu toe zijn geweest:

  • Gratis Philips TV ter waarde van 499 euro of een Philips Soundbar ter waarde van 399 euro cadeau
  • Een Coolblue cadeaubon ter waarde van 250 euro vrij te besteden.
  • Een gratis Sonos Move ter waarde van 499 euro helemaal gratis!
  • Een gratis Apple iPad ter waarde van 439 euro cadeau.
  • Een Philips Smart TV cadeau ter waarde van 449 euro.
  • Een Apple iPad cadeau ter waarde van 389 euro.
  • Een Samsung Galaxy Chromebook Go cadeau ter waarde van 359 euro. Deze chromebook had een 14 inch HD led beeldscherm, een Intel Celeron processor, 64 GB geheugen en 4 GB werkgeheugen, de optie om het geheugen verder uit te breiden met MicroSD, heeft 2 USB-C poorten en 1 USB 3.2 poort en ook nog eens 2 maal 1,5 W Stereo geluid.

Waar kunt u sowieso op rekenen als u kiest voor KPN?

Bij KPN weet u één ding zeker, en dat is dat u kiest voor kwaliteit. Is er glasvezel internet bij u beschikbaar? Dan krijgt u zonder dat u daar meer voor hoeft te betalen ook een glasvezelverbinding thuis. Hiermee heeft u altijd de meest stabiele snelheid thuis. Wilt u eerst kijken of een andere aanbieder toch beter bij u past? Start dan met internet vergelijken. Wel een grote kans dat KPN internet alsnog bovenaan uw lijstje terecht komt natuurlijk.

Aanbiedingen bij andere providers

Ook de andere Internet en TV providers hebben interessante aanbiedingen op dit moment:

  • 8 maanden Internet en TV voor slechts 30 euro bij Odido
  • 12 maanden gratis Viaplay en ESPN Compleet bij Odido
  • 6 maanden maar liefst 50% korting bij Ziggo