KPN zenderuitbreiding april 2019

1 april 2019 – Het is geen 1 april grap. Goed nieuws voor als u klant bent bij KPN met interactieve TV: ze hebben namelijk het TV aanbod aanzienlijk uitgebreid met enkele nieuwe zenders. De wijzigingen zijn per direct en dat is altijd leuk. Het is wel enigszins opvallend omdat KPN dit meestal pas doet in de maand juli gelijktijdig met een prijsverhoging, maar nu komt KPN dus al wat eerder met een uitbreiding van het huidige aanbod TV-zenders. Wat is er allemaal nieuw?

Om te beginnen keert de muziekzender Stingray Brava weer terug nadat deze eerder al eens bij KPN in het aanbod zat maar een paar jaar terug uit het zenderaanbod werd verwijderd. Voor de klassieke muziekliefhebbers is dat een aangename verrassing. De zender Stingray Brava is te ontvangen in HD kwaliteit en kunt u als KPN klant terugvinden op kanaal 115. Maar dat is nog niet het enige op het gebied van muziek, want KPN heeft ook de muziekzender TV538 toegevoegd aan het aanbod. Deze zender is ook in HD kwaliteit te ontvangen en bekijken en vind u, hoe kan het ook anders, terug op kanaal 538 in uw lijst.

Maar met deze leuke wijzigingen zijn we er nog niet, want er is nog meer. Vanaf 1 april is namelijk ook de zender 100%NL TV weer toegevoegd. Deze zender konden de klanten van Ziggo al langere tijd ontvangen en hiermee reageert KPN dus op haar grote concurrent Ziggo door deze zender ook weer aan te gaan bieden. De zender 100%NL TV vindt u bij KPN terug op kanaal 114. Tot slot voegt KPN nog de zender Love Nature HD toe. Deze zender was al wat langer te zien in 4K kwaliteit (als enige aanbieder in Nederland) maar is nu dus ook in HD kwaliteit te ontvangen. U vindt de zender bij KPN op kanaal 34.

Wilt u nog meer informatie over de nieuwe zenders bij KPN? Ga dan naar de KPN website.
Wilt u meer weten over de pakketten en abonnementen van KPN? Dat kan ook hier: