Levertijden alles in 1

Gaat u binnenkort verhuizen? Of bent u al verhuisd en bent u op zoek naar een alles in 1 pakket? Of wilt u gewoon zo snel mogelijk overstappen naar een ander alles in 1 pakket? Dan wilt u waarschijnlijk wel weten hoe snel de verschillende aanbieders u alles in 1 kunnen leveren. Er kan namelijk nogal wat verschil zitten tussen de levertijden van de verschillende alles in 1 aanbieders. En daar is over het algemeen weinig aan te veranderen om dat te bespoedigen. Niet bij alle alles in 1 aanbieders is het even goed terug te vinden wat de levertijd zal zijn. Maar een overzicht van de alles in 1 levertijd vindt u hieronder:

  • Levertijd Caiway: 2 weken
  • Levertijd Fiber: 4 tot 6 weken
  • Levertijd KPN: 5 weken
  • Levertijd Online.nl: enkele weken
  • Levertijd Stipte: 4 weken
  • Levertijd Tele2: enkele weken
  • Levertijd Telfort: 3 tot 5 weken
  • Levertijd Vodafone: 4 tot 6 weken
  • Levertijd XS4ALL: binnen 2 weken of in nood binnen 1 dag
  • Levertijd Ziggo: 2 weken

Wie levert het snelst internet, bellen en TV?

Uit bovenstaand overzicht kunt u opmaken dat u bij Caiway, Ziggo of XS4ALL het snelste een nieuw internetabonnement werkend heeft aangesloten. Bij XS4ALL lukt het ze normaal gesproken om u binnen 2 weken aan te sluiten op glasvezel. Dat is behoorlijk snel. Maar als u echt in nood zit dan is het mogelijk om u binnen 1 dag te voorzien van een internetverbinding. Hoe doen ze dat? Er komt een monteur bij u langs die Internet Onderweg bij u komt installeren. U kunt dan binnen 1 dag gebruik maken van een databundel van 5GB met een comfortabele internetsnelheid van 50 Mb/s via een 4G verbinding. Voor deze extra snelle levering rekenen ze wel extra kosten, namelijk €65.

Heeft u al een kabelverbinding? Dan bent u bij Caiway ook binnen 2 weken aangesloten. Binnen enkele dagen na uw aanvraag ontvangt u de bevestigingsbrief en binnen 10 werkdagen het installatiepakket. Met 2 weken kunt u dus live zijn.

Een andere goede optie is Ziggo. Ziggo heeft over het algemeen ook uw alles in 1 pakket binnen 2 weken aangesloten. Dat is behoorlijk sneller dan de overige alles in 1 aanbieders. Die er al snel 3 tot 6 weken over doen. Geen enkel probleem natuurlijk als u nog internet heeft of als u pas over een tijdje gaat verhuizen. Maar als u snel wat moet regelen kunt u beter kiezen voor XS4ALL of Ziggo.

Van deze 3 aanbieders (Caiway, XS4ALL en Ziggo) biedt Ziggo u de meest voordelige alles in 1 pakketten. Zo heeft u al 40 Mb/s om te downloaden voor slechts €45,95 per maand.

Wilt u meer informatie over de levertijden? Ga dan naar de website van de aanbieder zelf toe via één van de links hierboven