Meer HD-zenders bij KPN Play

23 september 2016 – KPN gaat de TV-dienst KPN Play uitbreiden met meer HD-zenders. Het aanbod van zenders blijft wel hetzelfde en wordt niet verder uitgebreid, maar er komen dus meer zenders beschikbaar in HD-kwaliteit. In totaal zijn er van de 24 zenders vanaf nu 21 zenders te bekijken in HD-kwaliteit. Hiermee houdt KPN zich aan de belofte die ze bij de lancering van KPN Play hebben gedaan, namelijk het uitbreiden van de HD-kwaliteit. Eerder heeft KPN Play al een uitbreiding gedaan waardoor er 14 van de 25 zenders in HD-kwaliteit beschikbaar waren. Het ging toen om NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL, 7, RTL 8, RTL Z, SBS 6, Net5, Veronica, Discovery, TLC en Comedy Central. Maar vanaf nu zijn ook de publieke omroepen beschikbaar in HD. Naast deze zenders komt er ook meer en meer on demand materiaal beschikbaar in HD. U moet hierbij denken aan: Ballers, Game of Thrones seizoen 6, The Night of en Vice Principals, maar de verwachting is dat dit de komende periode ook nog verder en verder zal worden uitgebreid.

KPN Play abonnement
Heeft u nog geen KPN Play abonnement? Een abonnement kost €15 per maand en is inclusief de zender HBO. U kunt via apps op uw tablet en smartphone kijken naar online televisie. Via de apps is het ook mogelijk om de uitzendingen naar uw televisie te streamen / pushen.

Wilt u het ook eens proberen? De eerste maand is gratis! En er is momenteel een actie waardoor u slechts €11,99 per maand betaald. Ga naar playvankpn.nl