Meer HD-zenders bij KPN

30 oktober 2016KPN heeft het aantal HD-zenders bij Interactieve TV verder uitgebreid. In totaal gaat het om 3 nieuwe zenders die alle 3 alleen met een aanvullend TV abonnement zijn te bekijken. Het gaat om de zenders Film 1 Family, Film 1 Sundance en AMC.

De aanvulling in HD kwaliteit van de Film 1 zenders zorgt ervoor dat er nu een heleboel Film 1 zenders in HD-kwaliteit te bekijken zijn, eerder waren al Film 1 Premiere, Film1 Action en Film1 Drama te zien in HD. Bent u klant bij KPN? Dan kunt u nu de Film1 films en series ook in HD bekijken via on demand. Om dit alles mogelijk te maken heeft KPN wel een zenderwijziging moeten doen. De SD-kanalen van Film1 kunt u vinden vanaf zender positie 245. De HD-kanalen vindt u daarachter aan vanaf positie 250 in de zenderlijst.

De zender AMC HD is een uitbreiding binnen het KPN Plus-pakket. Hiermee is KPN de eerste in Nederland die deze zender doorgeeft in HD-kwaliteit. Op deze zender zijn wat oudere films te bekijken, maar ook enkele nieuwe series, zoals Fear The Walking Dead. AMC HD kunt u als u een KPN Pluspakket heeft terugvinden op positie 738 in de zenderlijst.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN. Wilt u meer informatie over de abonnementen van KPN? Dat kan ook hier: