Meer korting bij KPN Compleet

15 september 2015 – Goed nieuws voor klanten bij KPN die meerdere diensten afnemen. KPN heeft namelijk wijzigingen doorgevoerd in KPN Compleet. Als u als klant van KPN één mobiel abonnement afneemt en daarnaast ook nog vast internet of digitale TV afneemt, of wellicht een alles in 1 pakket heeft, dan krijgt u vanaf 1 oktober €5 korting op uw mobiele telefoonabonnement. Voorheen kon u als klant van KPN pas van deze korting profiteren als u meer dan één telefoonabonnement bij KPN had.

KPN heeft laten weten dat in totaal zo’n 250.000 klanten door deze wijziging van voorwaarden nu in aanmerking komen voor de korting. De korting wordt automatisch verrekend als u op één adres verschillende diensten/abonnementen afneemt van KPN.

KPN Compleet is een extra voor klanten van KPN die meerdere abonnementen afnemen. Deze klanten krijgen altijd wat extra’s. Zoals bundels die twee keer zo groot zijn, een dubbele portie MB’s om te internetten. Klanten met een TV abonnement kunnen als extra ook kiezen uit een gratis extra zenderpakket, waaronder HBO, het PlusPakket en het KidsPakket.

Als u wel meer dan één mobiele telefoonabonnement afneemt bij KPN dan kunt u wel profiteren van nog meer voordeel, zoals het onderling delen van MB’s. Als de een MB’s tekort komt en de ander nog wat over heeft is dat bijvoorbeeld ideaal.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor KPN Compleet? Dan kunt u op de website van KPN eenvoudig een KPN Compleet check doen.

Bent u nog geen klant bij KPN, maar wilt u meer weten over KPN Compleet of een Alles in 1 Pakket of mobiele telefoon abonnement afsluiten? Ga dan naar de website van KPN.

Wilt u eerst de KPN alles in 1 pakketten onderling met elkaar vergelijken? Dat kunt u ook op deze website doen.