Meer producten = meer voordeel bij KPN

5 augustus 2014KPN biedt klanten sinds eind juli de mogelijkheid aan om vaste en mobiele abonnementen met elkaar te combineren (KPN Compleet). Hoe meer producten er gecombineerd worden des te meer voordelen u als klant van KPN ontvangt. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan gratis dubbele MB’s, gratis belminuten en SMS’jes en gratis bellen binnen het gezin. Welke voordelen u precies krijgt hangt af van het aantal producten dat u afneemt bij KPN.

Een alles in 1 pakket van KPN (een pakket met Interactieve TV, Internet en Bellen) kan gecombineerd worden met een mobiel abonnement van KPN of Hi. Steeds meer consumenten kiezen ervoor om meerdere diensten af te nemen bij KPN om zo van extra voordeel te profiteren. Sinds eind maar 2014 profiteerden er al een kwart miljoen KPN klanten van dit voordeel dat KPN Compleet heet.

Als u een mobiel abonnement combineert met internet, interactieve tv en bellen dan krijgt u de volgende voordelen:

Gratis zenders + films
Heeft u interactieve TV? Dan krijgt u het Pluspakket met gratis 40 extra tv-zenders, gratis 20 films en 400 uur series. En een selectie van programma’s van Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3 tot 10 dagen terugkijken met Programma Gemist.

Gratis onderling bellen
Heeft u meerdere telefoonnummers van KPN of Hi op uw adres? Dan kunt u zo vaak als u wilt met elkaar bellen in Nederland. Dit kan tot wel 10 mobiele en vaste nummers van zowel KPN en Hi.

Dubbel zoveel data
Bij uw mobiele abonnement krijgt u een verdubbeling van uw MB’s per maand. Deze verdubbeling geldt ook voor uw belminuten en sms’jes. Dit geldt alleen voor KPN en Hi abonnementen vanaf 2012. U doet er verstandig aan om te controleren of uw abonnement hiervoor in aanmerking komt.

Alles in 1 pakket
Wilt u ook profiteren van deze extra’s van KPN? Ga dan nu naar de site van KPN en kies het abonnement dat bij u past.

Wilt u de pakketten van KPN onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: