Meer Ultra HD zenders bij KPN

22 juli 2018KPN heeft het Ultra HD zenderaanbod recentelijk uitgebreid. Ultra HD wordt ook wel UHD genoemd als men het afkort. Welke zenders zijn erbij gekomen? Wij zetten het voor u op een rijtje.

Er zijn 2 zenders toegevoegd aan het KPN UHD aanbod, dit zijn Insight 4K en LoveNature 4K. En dat is zeer goed nieuws voor iedereen die gek is op extreem scherp beeld op zijn of haar TV. Vooral Insight TV is opvallend, want het is de grootste Ultra HD zender ter wereld. Insight TV is gewoon een Nederlands bedrijf. Het kan dan ook goed zo zijn dat u een programma voorbij ziet komen met Edgar Davids of Ronald de Boer en de beste straatvoetbaltrucs ter wereld in het programma F2 Tackling Europe.

Het Ultra HD-abonnement  bij KPN wordt alleen geleverd als u kiest voor het duurste Internet en TV abonnement. Ook wel het Internet en TV 4K abonnement genoemd. Dit abonnement is niet voor iedereen beschikbaar, dit is afhankelijk van uw postcode en adres en de beschikbaarheid op dat adres. Er moet namelijk een minimale downloadsnelheid van 100 Mb/s beschikbaar zijn. Op ongeveer 7 van de 10 adressen waar KPN kan leveren is dit mogelijk. Wilt u weten of dit voor u mogelijk is? Ga dan naar de website van KPN. Naast deze 2 nieuwe zenders kunt u ook kijken naar het muziekkanaal Xite in UHD kwaliteit en is er een beperkt video on demand aanbod in 4K beschikbaar.

Overige uitbreiding

Er is nog meer uitbreiding geweest bij KPN naast het UHD aanbod in zenders. De Marokkaanse zender 2M is namelijk verdwenen en nieuwe zenders zijn Viceland (kanaal 26) en Insight. Deze 2 nieuwe zenders zijn in HD kwaliteit te bekijken. TV5Monde is niet meer beschikbaar bij KPN, hiervoor in de plaats is France 2 gekomen.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van KPN.
Wilt u meer weten over de abonnementen van KPN? Dat kan ook hier: