Netflix bij interactieve TV KPN

KPN alles in 115 oktober 2015KPN gaat Netflix toevoegen aan haar menu van de interactieve tv-dienst. Klanten van KPN die een abonnement hebben met interactieve tv, kunnen dan rechtstreeks vanuit het menu naar Netflix kijken. Hiermee is KPN de eerste in Nederland die Netflix zo prominent aanbiedt aan haar klanten.

Tot nu toe was het alleen mogelijk om naar Netflix te kijken via een smart-tv, via aparte kastjes zoals Apple TV of Chromecast of via apps op uw smartphone of tablet. KPN brengt hier dus verandering in, door Netflix aan te bieden vanuit het interactieve tv-menu.

Eerder bood KPN al wel de mogelijkheid om op de tv-decoder de Nederlandse dienst Videoland Unlimited te kijken. Hiervoor kost een abonnement €10 per maand, waarvan de facturatie via de maandelijkse factuur van KPN gaat. Bij Netflix is dat anders geregeld. Deze abonnementskosten worden niet via de factuur van KPN verrekend. Maar u als klant moet rechtstreeks bij Netflix een abonnement afsluiten, waarna u met uw inloggegevens kunt inloggen in het interactieve tv menu van KPN.

Wat kost een Netflix abonnement?
U heeft al een Netflix abonnement vanaf €7,99 per maand. U kunt dan op 1 scherm Netflix kijken. En uiteraard kunt u kijken op uw laptop, tv, telefoon of tablet. Betaalt u €2 meer per maand, in totaal €9,99 per maand. Dan kunt u als extra’s op 2 schermen tegelijkertijd kijken. Dat kan handig zijn als u wat anders wilt kijken dan bijvoorbeeld de kinderen of uw partner. En ook is er HD-kwaliteit beschikbaar. Is HD-kwaliteit nog niet goed genoeg? Kies dan voor het Netflix abonnement van €11,99 per maand. U krijgt dan Ulta HD (indien beschikbaar) en u kunt op 4 schermen tegelijk kijken. Voor alle abonnementen van Netflix geldt dat u het eerst een maand gratis kunt proberen.

Per wanneer is Netflix via KPN beschikbaar?
Eind oktober moeten de eerste 20.000 klanten via Interactieve TV naar Netflix kunnen kijken. De functie wordt daarna gefaseerd naar de rest van de KPN klanten uitgerold. Ook als u klant bent bij Telfort  of XS4ALL krijgt u op termijn toegang tot Netflix op deze manier.

Meer informatie
Bent u nog geen klant bij KPN? Maar wilt u dat nu wel worden? Of bent u op zoek naar meer informatie? Ga dan naar de website van KPN.

Wilt u weten welke abonnementen KPN allemaal aanbiedt met interactieve tv? Dan kunt u dat ook op deze website bekijken: