Nieuw bij Ziggo: Viceland

26 januari 2017 – Leuk nieuws voor klanten van Ziggo. Vanaf 1 maart 2017 wordt er een nieuwe zender toegevoegd aan het standaardpakket van TV-zenders. Het gaat hierbij om Viceland.

Viceland is een zender van het mediabedrijf Vice. De zender is gericht op millennials. Dit zijn mensen die geboren zijn tussen 1980 en 2000. Hiermee komt Vice dus ook echt naar Nederland. Vice is al erg bekend online, maar was nog niet zichtbaar op TV met een eigen zender. Dit gaan ze nu dus toch doen. Ook al kijken de millennials steeds minder TV, ze kijken er nog steeds naar, zolang de programma’s maar goed zijn. Vandaar dat Viceland naar Nederland komt.

Viceland wil en zal onderscheidend zijn ten opzichte van de andere zenders. De zender zal de programma’s zelf maken en niet kopen van andere productiemaatschappijen. De programmering zal breed zijn. De zender zendt Emmy Award genomineerde programma’s uit, en daarmee zijn ze ook bekend geworden tot nu toe. De onderwerpen zijn heel divers, met een internationaal aspect: muziek, eten, nieuws, technologie, seks en mode. Daarbij zijn ze zeker van plan om ‘het randje op te zoeken’. Dat beloven interessante programma’s te worden.

Viceland Nederland zal ook enkele internationale series gaan uitzenden, zoals Gaycation, Noisey, F*ck that’s delicious, Stats of Undress, Hate thy neighbor, Black market en enkele anderen.

Alleen bij Ziggo
Viceland is voorlopig alleen bij Ziggo te zien in het standaardpakket in HD-kwaliteit en SD kwaliteit. De zender zal starten op kanaal 26 bij Ziggo. Om de zender te ontvangen heeft u als klant van Ziggo een smartcard nodig. Heeft u alleen Kabel TV / free to cable? Dan kunt u de zender niet ontvangen helaas. Viceland zal ook via Ziggo online te zien zijn en via de Ziggo GO app.

Caiway heeft ook al laten weten de zender vanaf de zomer te willen laten opnemen in het zenderaanbod, maar voorlopig is het aan Ziggo alleen.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u meer informatie over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook hier: