Nieuw bij Ziggo: Videoland

30 juli 2016 – Als u klant bent bij Ziggo dan kunt u  nu via Ziggo een abonnement nemen op Videoland. Een abonnement kost €8,99 per maand en wordt dan opgenomen op de factuur die u maandelijks van Ziggo ontvangt.

Als u dit Videoland abonnement afneemt kunt u via uw PC, laptop, Apple TV, tablet, smartphone, spelconsole of via internettelevisie gebruik maken van het aanbod van Videoland. Later dit jaar zal Ziggo Videoland beschikbaar maken via een app op de Horizon TV mediabox.

Wat heeft Videoland u te bieden? Met Videoland kijkt u onbeperkt naar series en films. En dat allemaal reclamevrij. U kunt op verschillende apparaten in huis tegelijkertijd naar iets anders kijken. De kwaliteit is top, want u kunt kijken in HD en in sommige gevallen Ultra HD. En u kunt uw kinderen er ook veilig mee overweg laten gaan, want er is een speciale kids omgeving voor de allerkleinsten in huis. Het totale aanbod is groot, want u vindt er zowel, films, series, cabaret, concerten en documentaires. Alles bij elkaar meer dan duizenden titels.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van Ziggo. Wilt u meer weten over de alles in 1 abonnementen van Ziggo? Dat kan ook op deze website: