Nieuw: Simyo Compleet in samenwerking met KPN

24 oktober 2017 – Bent u klant bij Simyo en heeft u thuis op hetzelfde adres een KPN abonnement met internet? Dan hebben we goed nieuws voor u, want dan kunt u nu profiteren van de voordelen van Simyo Compleet. En dat betekent gratis leuke extra’s. En daar hoeft u eigenlijk niks voor te doen. Maar hoe werkt dat dan? En wat is het precies? Wij leggen u het een en ander uit.

Wat is Simyo Compleet?

Bij Simyo Compleet krijgt u gratis extra’s, namelijk dubbele belbundels en internetbundels als u een Simyo sim only abonnement heeft en thuis op hetzelfde adres als waarop uw sim only abonnement staat geregistreerd een KPN internet abonnement wordt afgenomen. Ingewikkeld? Nee. Thuis een KPN internet adres? Ja? En een sim only abonnement? Ja. Dan profiteert u! Stel u heeft dan een sim only abonnement met 300 belminuten dan maken ze daar met Simyo Compleet dus automatisch 600 belminuten van. Kost u niks extra. Hetzelfde geldt voor uw databundel. Zit er in uw sim only abonnement 2 GB, dan maakt u daar met Simyo Compleet gratis 4GB van. En het mooie is, u zit ook nog eens nergens aan vast.

Waarom Simyo Compleet?

Als klant van Simyo maakt u eigenlijk dubbel gebruik van het KPN netwerk, en daar willen ze u dus ook dubbel voor belonen. Super leuk toch?

Simyo Compleet activeren

Dat is heel makkelijk. Ga hiervoor naar de mijn simyo omgeving en log in. U ziet dan direct of u in aanmerking komt en kunt het met een paar klikken activeren.

In totaal komen er als het goed is op dit moment zo’n 75.000 klanten van Simyo in aanmerking voor het leuke Simyo Compleet. Heeft u wel al Simyo maar nog geen KPN internet abonnement thuis op hetzelfde adres en wilt u daar toch van profiteren? Dan is het misschien het overwegen waard om over te gaan stappen? Ga hiervoor naar de website van KPN.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN of vergelijk de pakketten op deze website: