Nieuwe films en series exclusief bij HBO op Ziggo

5 juni 2017 – Bent u klant bij Ziggo en heeft u HBO in uw abonnement? Dan is het de komende weken weer erg leuk, want Ziggo gaat de komende weken nieuwe series en nieuwe afleveringen van bestaande series toevoegen aan de zender HBO.

Wanneer kunt u hiervan genieten? Als u een abonnement heeft op Movies & Series L of Movies & Series XL, dan kunt u de films en series van HBO bekijken. Zoals u wellicht ondertussen wel weet, is Ziggo nog de enige aanbieder in Nederland die HBO nog aanbiedt. Voorheen was het mogelijk om bij onder andere T-Mobile Thuis, CanalDigitaal en KPN een abonnement op HBO te nemen, maar per 1 januari 2017 is HBO gestopt met de zelfstandige activiteiten en heeft Ziggo alle rechten overgekocht voor in Nederland. Daarmee hebben zij dus exclusiviteit in Nederland.

Maar waar kunt u dan zoal op rekenen de komende weken?

  • Het zevende seizoen van Game of Thrones komt eraan. Het 7e seizoen start op 16 juli 2017 bij Ziggo op HBO. De nieuwe trailer heeft u waarschijnlijk al wel gezien als u een groot fan bent van deze serie. Maar nog eventjes geduld en dat kunt u starten met het kijken van het 7e
  • Op dit moment kunt u al kijken naar nieuwe afleveringen van The Wizard of Lies, met o.a. Robert de Niro (die in deze film kruipt in de rol van meesteroplichter). Deze serie is gebaseerd op Bernie Madoff.

Wilt u nog meer weten over HBO bij Ziggo? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u meer weten over de abonnementen van Ziggo, want heeft u nog geen HBO, maar wilt u dat wel? Dat kan ook hier: