Nieuwe KPN interactieve TV app

23 oktober 2016 – KPN heeft de app waarmee het voor u mogelijk is om naar de televisie uitzendingen te kijken via uw smartphone of tablet bijgewerkt. Er is van alles aan verandert en verbeterd. Op basis van feedback van u als klant van KPN.

Als eerste is er de naamswijziging. De app ging voorheen als KPN iTV online door het leven, maar heet vanaf nu ‘KPN Interactieve TV app’. Geen hele spannende naam, maar wel duidelijk waar het voor staat.

Na het opstarten van de app komt u in een nieuw startscherm. In dit startscherm van de app ziet u wat er op dit moment op televisie is. Maar daarnaast ziet u ook wat de laatste programma’s zijn die zijn toegevoegd aan het onderdeel ‘Programma Gemist’. Verder vindt u in het startscherm de top 10 films, recente opnames en de programma’s die u exclusief kunt bekijken via KPN Presenteert. Verder heeft de app een geheel nieuwe vormgeving en is deze nu nog makkelijk in gebruik als het goed is. De app heeft vooral een witte look en af en toe wat blauwtinten en is hierdoor lekker overzichtelijk.

Naast het uiterlijk heeft KPN ook meer zenders toegevoegd aan de app. Zo kunt u nu via de app ook kijken naar FOX Sports, de zenders uit het Kidspakket en de zenders uit het Pluspakket. Het maakt hiervoor niet uit wat voor verbinding u heeft. Dit is zowel mogelijk via een Wifi verbinding als een 4G verbinding.

Wilt u de nieuwe versie downloaden? Hij is vanaf nu beschikbaar in de app stores. De tabletversie is nog niet gereed maar wordt eind november verwacht. Voor uw tablet kunt u tot die tijd de huidige app gebruiken, die heet nog steeds KPN iTV Online.

Wilt u meer informatie over de apps van KPN? Ga dan naar de website van KPN. Wilt u meer informatie over de abonnementen van KPN? Deze kunt u natuurlijk ook vinden op de website van KPN maar ook op deze website: