NPO Best voor Ziggo en KPN klanten

17 november 2015 – NPO Best viert aankomend weekend, van 20 november tot en met 22 november, het 90-jarig jubileum van de KRO. Al 90 jaar lang verbindt de KRO mensen met elkaar door programma’s en activiteiten op radio en televisie. Om dit groots te vieren in Nederland is NPO Best van 20 t/m 22 november ook te zien voor alle klanten van Ziggo en KPN.

Het programma begint vrijdag om 21.00 uur met een aflevering van de Sterrenplaybackshow, gepresenteerd door Henny Huisman. Direct daarna presenteert Henny om 22.15 uur de Mini-playbackshow. Op zaterdagmiddag wordt er in het programma Kijkbuiskinderen terug gekeken naar één van de succesvolste kinderseries van de KRO. In dit programma worden de makers van de serie Q&Q bij elkaar gebracht en halen volop herinneringen op. Om 16.00 uur wordt vervolgens de eerste aflevering van de serie Dagboek van een Herdershond uitgezonden op NPO 1.

Aansluitend daarop, om 17.00 uur, start op NPO Best een marathon uitzending van Dagboek van een Herdershond. En op zondag is het tweede seizoen van deze serie te zien van 15.00 tot 22.00 uur. Op zondag programmeert NPO Best ook het TV Monumenten over de KRO serie Hamelen. Deze aflevering start om 14.05 uur. Han Peekel gaat hierin in gesprek met acteurs over de legendarische kinderserie Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen mijnheer?

NPO Best is bij Ziggo en KPN normaal gesproken onderdeel van een extra TV pakket, maar dit weekend is het dus te zien voor alle klanten van KPN en Ziggo. Voor Ziggo klanten is NPO Best te vinden op kanaal 127. En voor klanten van KPN op kanaal 300. Uiteraard kunt u ook kijken via de internetstream op npobest.nl of via de app van de NPO.

Heeft u nu geen NPO Best in uw TV-pakket, maar wilt u dit wel? Ga dan naar de website van Ziggo of de website van KPN. Wilt u eerst de pakketten eerst onderling vergelijken? Dat kunt u hier doen: